Filter

Snelle levering!

Product snel geleverd, sneller dan verwacht zelfs! Enige nadeel vind ik de hoge handlingkosten. Maar dat mocht de pret niet drukken!

Je wordt goed op de hoogte gehouden, wanneer je iets besteld hebt. En het komt netjes op tijd binnen.

Goede communicatie

Blij met de snelle levering van de pakken die voorradig waren.

Zoveel reacties gehad over het mooie kleedje dat ik heb aangekocht. Snelle en correcte levering en van top kwaliteit. Ga hier nog bestellen.

Super snelle levering en top van kwaliteit en uiteraard weer voor herhaling vatbaar om weer wat te bestellen

TOP!

Goed meedenken, pasmodellen aanbieden en inkoopkorting grote groepen!

Snel en goed

Bestelling kwam snel aan en was van goede kwaliteit.

Heel tevreden

Mooie kwaliteit spullen snel geleverd en betrouwbaar.

Zeer goede service

Ik vind service heel belangrijk want die zorgt ervoor dat klanten bij je terug komen.

Goed en correct.

Mijn bestelling had ik snel binnen en het retourneren ging ook foutloos en een snelle reactie en terug betaling.

Levering was super snel, binnen 1 dag, maar kwaliteit was prut

De levering was super snel, binnen 1 dag was het al binnen, maar de kwaliteit was prut. Had 3 verschillende maten besteld van 1 pakje, M, L en XL, ik heb zelf een M. De XL was zo klein, dat ik die zelfs niet paste, en meer leek op een S. Laat staan de pakjes met de maten L en M. Leken wel kinder maatjes. Daarnaast was de kwaliteit ook niet best. Gelijk weer retour gestuurd, erg jammer.

Heel veel keuze in de artikelen

Fijn dat we eerst hebben kunnen passen. En wat niet nodig was zonder problemen heb terug kunnen sturen. En zeker mooi dat de bestellingen bij elkaar geteld werden en we zo een mooie groepskorting hebben gekregen. Dank jullie wel

Snelle bezorging dus heel tevreden!

Besteld en voor dat ik het wist was het al bezorgd dus niets te klagen

Clown zeer mooi

Kwaliteit

Te klein en doorzichtig

Heb een large besteld maar deze was te klein. Kwaliteit was niet wat ik verwacht had voor die prijs.

Duidelijk en Snel geleverd

Let op: Het gaat hier om de ervaring bij de (ver)koper, niet om een beoordeling van het gekochte product. Het werd duidelijk en snel geleverd. Via mails werd de verwachte levertijd gecommuniceerd. Netjes en goed verpakt voor verzending. Alles compleet geleverd = Tevreden

Rimpelloze en prettige afhandeling.

Moest op ‘t laatste moment een glitterjasje hebben. Vond wat ik zocht op de website. Product werd volgens de afspraak de volgende dag geleverd. Product was precies wat ik verwachtte. Wou dat elke web-aankoop zo fijn verliep.

Erg goed. Top kwaliteit

De pakken zijn snel geleverd en de kwaliteit en service zijn erg goed

Volgende keer weer

Handig zoeksysteem met veel keus. Duidelijke omschrijving wat je in de verpakking mag verwachten. En een maattabel die klopt is ook erg handig. Bestellen gaat simpel en is duidelijk.

Super duidelijk op de website en super snel geleverd.

Ik vond de website heel duidelijk, zodat het bestellen ook makkelijk verliep. Daarnaast was de service en het leveren van de spullen zeer snel. Ik zou deze website dan ook zeker aanraden als je snel even goede feestkleding nodig hebt. Dank aan jullie.

'S avonds besteld, volgende dag al geleverd.

Keuze gemaakt, bestellen en dan super snelle levering. Dat is toch wat je wil. Top!!

Blije klant

Goed service, komen na wat op de site staat. Kwaliteit komt overeen met de foto van het kledingstuk. Prijs kwaliteitverhouding is ook goed. Kortom een blije klant.

Super winkel

Snel en alles goed verpakt in goede doos . Super