Filter

Snelle en goede service voor een mooie prijs

Maten waren zoals verwacht, net zoals de kwaliteit voor deze prijs!

Snelle levering, duidelijke informatie.

Fijne site, duidelijk welke maten, en info hoe het kledingstuk valt. Snelle levering is heel fijn!

Tevreden klant.

Super snelle levering en heel veel keus. Ik heb mijn outfit gevonden voor Toppers 2024. Helemaal blij mee.

Bestellen en de volgende dag binnen Ze doen wat ze zeggen

Levering op tijd zoals vermeld en netjes verpakt

Levering op tijd zoals vermeld en netjes verpakt.

Snel en goed

Snel en goed

Goede kwaliteit voor prima prijs

Ziet er uit als op de foto’s. Goede kwaliteit voor goede prijs en ook nog eens snelle levering.

Mooie carnavalskleren

Kinderen zijn helemaal gelukkig met de nieuwe carnavalskleding. Goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit

Last minute nog iets bestelt voor een themafeest. Pakket was volgende dag al binnen. Heel erg tevreden over de bestelde kleding en accessoires

Snelle levering tijdens feestdagen

Zoals beloved werdhet de volgende dag geleverd en op tijd voor het feest...

Snelle levering!

Heel snelle levering van mijn product! Duidelijke communicatie, onmiddellijke trackingnummer. Ik bestel hier zeker nog :)

Het waren ideale pakken voor onze Topgun outfits!

De pakken werden snel geleverd en voldeden vol aan de verwachtingen. Mogelijk is enige minpuntje dat er geen zakken in zitten. Je moet je telefoon in een broek onder het pak bv aandoen dus. Maar heel tevreden hiermee!

tegenvaller

Het product zag er niet uit als op de afbeelding, veel slechtere kwaliteit. Verwerkingskosten van 5 euro bovenop verzend kosten is simpelweg diefstal als het product dan ook nog tegenvalt. Want dan zou je nog een keer verzendkosten kwijt. In mijn geval zou ik dan meer geld kwijt zijn geweest aan verzendkosten en verwerkingskosten.

Snel en netjes geleverd

Snel en netjes geleverd zoals op de site vermeld

Maattabel klopt niet

Maattabel klopt niet waardoor ik 2x verzend en retour kosten kwijt ben . Heel jammer

Goede en snelle service!

Duidelijke communicatie en de bestelling is nu al 2x eerder geleverd dan werd aangegeven. Super service!

Super snelle service

Snelle levering en netjes geleverd

Ongelooflijk perfect

In de late avond besteld en de volgende dag al op afhaal locatie kunnen ophalen. Kortom: ongelooflijk snelle actie en perfecte verpakking! Zeer tevreden!

Goede zaak met fijne service

Ik kwam per toeval op de website van FeestwinkelXL uit. De winkel had toevallig precies het kostuum wat ik nodig had. Nette mails ontvangen zonder veel poespas na mijn bestelling. De volgende dag had ik al mijn pakketje binnen en alles is helemaal naar wens!

snel geleverd en zeer goede kwaliteit!!

kort en bondig: Perfect !

Super en na wens geweldig geest gehad

Binnen 24u thuisbezorgd!

Binnen 24u thuisbezorgd!

Duidelijk en snel

Duidelijke maatvoering en ontzettend snelle levering!

Goeie winkel

De hoed ontbreekt bij de levering :| jammer dat de outfit hierdoor niet compleet is. Maar voor de rest was alles in orde. Mvg Matthias

Lekker vlotte levering van de artikelen. En de beschrijving van de kostuums zijn duidelijk.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW