Filter

Ruime keuze en razendsnel geleverd.

Ik had een grappig kostuum nodig voor een verkleedfeest. Vond snel via google jullie website met meer dan honderden artikelen. Ook was het zeer eenvoudig om extra accessoires te vinden. Op een vrijdag besteld en de volgende ochtend al in huis. Ik raad het iedereen aan.

snel en super leuke verkleding voor weinig

Ruime keuze, zeer compleet en degelijk pakket. De dag ervoor gevonden, besteld en binnen 24 uur op de mat!

Ik zocht nog snel een pieten pak die had ik de volgende dag nog en het was netjes op tijd geleverd. De maat van de pak was verder ook goed. Raad je aan om hier ooit wat te bestellen, wordt in ieder geval snel geleverd.

Snelle service en goede producten!

Snelle service, binnen de dag in huis. Veel keuze en scherpe prijzen. Top!

Gebruikte en kapotte spullen en geen klantenservice

Ik heb een pak besteld. Bij aankomst was het jasje heel erg gekreukt. Alsof het gedragen was en zo weer terug in de verpakking gepropt was. Ook zitten er lampjes in het jasje. Alleen doen deze het niet. Via de site een garantie formulier ingevuld en daar staat dat er binnen 3 werkdagen op gereageerd zou worden. Maar helaas wordt deze belofte niet waar gemaakt. Dus ik heb wel mijn geld uitgegeven. Maar niet gekregen wat ik besteld heb. (een nieuw pak met werkende lampjes)

Supersnel en keurig geleverd!!

Prima ervaring

Zeer tevreden met de pakken!

Heb met mijn vrienden deze pakken gekocht voor een toernooi om indruk te maken. Dat was goed gelukt. Iedereen vond de pakken prachtig! Bestelling vlot geleverd en goed verpakt.

Was top

Super snel en goed geleverd

Supersnel

Feestje wist ik maar begin deze week dus nu moest ik vlug de nodige feestkledij hebben

Perfecte maat, snelle levering

De maattabel is perfect. Het aangekochte stuk past goed. De levering was zeer snel. Rond 20.00 besteld, volgende dag geleverd. Hier kom ik zeker terug.

Snel geleverd super!!

Snel geleverd en precies wat ik zocht

Mooie artikelen en snelle levering!

De artikelen heb ik na 17.00u besteld en werden de volgende dag al geleverd, zoals aangegeven. Alles was netjes verpakt en van mooie kwaliteit, aanrader!

Goedkoop

Het kerstkleedje had bollen op de voorkant en de lijm had heel het kleedje dicht geplakt. Ik kon het er af trekken maar je zag het wel. Ook zat het enorm strak voor de maat.

Snelle levering en leuk kostuum

Snelle levering en kostuum valt op maat (34-36/S). De verpakking was wel opengescheurd aan de zijkant maar gelukkig geen schade gevonden op het kostuum zelf. Al met al, positief!

Eve bekijken maar toen lukte het

Prima te doen

Goede en snelle levering

Snelle levering, keurig verpakt. Goed op de hoogte gehouden over de levering en ook nog feestelijk van genoten.

Snelle levering, prima product. Prijs/kwaliteit verhouding helemaal in orde. Service uitstekend.

Betaalbare prijzen, en goede kwaliteit en ook nog is een snelle levering

Ik had verwacht dat het materiaal van het Kerstmanpak veel dunner zou zijn, maar bij binnenkomst bleek het een hele mooie velours! Het pak valt ook mooi op maat! We hebben het pak nu mooi compleet voor gebruik! We zijn meer dan tevreden, want alles is naar wens

zeer goed

het is zeer vlug aangekomen, voor mijn man zijn kerst dit jaar, hij is zot van vliegen, vliegtuigen en alles daar om heen . Het kostuum ziet er prachtig uit, de das en pet , ideaal, ik hoop dat ik er hem mee kan verrassen.

Vlotte verwerking, spoedige levering

Vond gemakkelijk wat ik zocht op de site, er was ook voldoende info over het product. Bestelling verliep vlot en ook de levering was OK

De maten bij het outfit kloppen perfect. Daarnaast is de colbert netjes afgemaakt en is zoals Mondriaan hoort.

Product besteld en de volgende dag al in huis... erg fijn als je snel iets nodig bent.. Oftewel top service!!

Voorpret was al een feest

Met de vele keuzemogelijkheden om ons Roaring twenties kerstdiner 'aan te kleden' was de voorpret al een feest op zich!

feestwinkelxl.be is een feest .

Voor een verjaardagsfeestje waar men verkleed moest zijn hebben wij een flower power kostuum en accessoires besteld voor mijn vrouw en mij,alhoewel er bij sommige artikelen stond dat de levertijd iets langer zou zijn werd alles toch perfect de dag nadien geleverd. TOP!!!!

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW