Filter

Geweldig mooi spul

Makkelijk te bestellen en goed een mooie dingen

De website is overzichtelijk, na betaling gelijk bevestiging in de mail. En daarna nog mail wanneer aangeboden ter verzending. En volgende dag in huis Gewoon doen wat je belooft, hou ik van.

Volgende dag in huis top!!!

Laat in de avond besteld en alsnog de volgende dag in huis! Super te vreden!!! :)

Snelle levering en precies zo als het hoort heel erg bedankt

Goed geregeld, snelle service

De dag na de bestelling direct geleverd om de afgesproken tijd. Top geregeld ! Goede service en goed product.

Besteld en de volgende dag in huis. Goede service. tevreden klant hier

Een complete mooie outfit voor relatief weinig geld!

Ik vond dat er aan vele details gedacht was! Echt een aanrader! We zijn super blij met beide peaky blinders pakken (man en vrouw) en blij met de indianen outfits ( man en vrouw) Thanx!!

Correct,snelle levering,voldoet aan de wensen

Correct,snelle levering,voldoet aan de wensen

Snelle levering en goeie kwaliteit.

Ik had mijn outfit de avond ervoor om 21 uur besteld en de volgende dag was het binnen. De outfit is van goeie kwaliteit en ziet er precies zo uit als op de foto.

Veel keuze

Heb wat kleding en accescoires besteld voor een 80/90jaren feest. Snel geleverd, goede kwaliteit, niks viel tegen.

Alles perfect qua maat en uitstraling!

Snelle bezorging en goede service!

De kwaliteit viel tegen

Het kerstvrouwenpak viel erg tegen. De stof viel erg uit en was erg dun. Het retour sturen via een label uitprinten was gemakkelijk. Bij een DHL punt van de HEMA ging het stroef en ik kreeg geen bewijs van terugsturen. Gelukkig is het goed gekomen en heb ik mijn geld teruggestort gekregen.

Snelle levering goed product

Snelle levering goed product.

Contact gaf vertrouwen en beloftes waargemaakt.

Alles naar wens

Het pak is precies zoals op de foto. Snelle levering. Ik ben tevreden

Eindelijk een eerlijke feestwinkel

Producten van hoog niveau/kwaliteit En beloofde snelheid in levering is nagekomen Voor kerst staat er nog een bestelling

Snelle levering,goede kwaliteit

Levering van bestelde artikelen supersnel. Stewardessenpakje voldeed volgens de omschrijving.

Precies wat ik zocht

Snelle levering en je krijgt gewoon wat je besteld (Helaas is dit tegenwoordig bij andere winkels meer uitzondering dan de regel)

Perfect~!

Vrijdagavond laat nog in uiterste poging op zoek naar een helemaal gele outfit. En zaterdag bezorgd~! Dank jullie wel.

Goede kleding en snelle levering

Het was van goede kwaliteit en snelle levering het was echt vandaag besteld morgen in huis

Fantastische kwaliteit

Voor mijn twee kleindochters verkleedkleding besteld bij Feestwinkel.XL. De bestelling werd al na 1 dag bezorgd en de kwaliteit van de verkleedkleding is fantastisch. Zeker zo mooi als op de foto's is weergegeven.

Supersnell bezorgd

Besteld, en de volgende dag in huis. Super!!!

Prima assortiment en snel geleverd

Assortiment is prima, maten wat lastig inschatten (ene keer valt het klein dan te groot). Goede en snelle levering!

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW