Filter

Goede pakken!

Ik en een vriend van me hebben 2 ninja pakken besteld en ze waren totaal naar verwacht, bedankt!

Prima product, snel bezorgd!

Ik had s'avonds een trainingspak/kostuum besteld, de volgende dag al in huis. Top dus! ^^

Netjes verpakt

Netjes verpakt en ziet er keurig uit zo als op de site vermeld staat en in originele verpakking dat zie je elders wel een anders Gewoon goed

Leuk pak

Leuk pak voor een feestje.

Zeer snel

Onwijs snel in huis! Mooi pak

Snel levering en leuke pieten pakje!

Prima geregeld

Diverse bestellingen geplaatst, helaas was er bij 1 beatelling iets mis, maar perfect opgelost. Top gedasn!

Prima product en snel geleverd!

Prima product en snel geleverd!

Ja echt, het is een feestje bij de feestwinkel

Snel antwoord via de mail en de volgende dag in huis. Goede prijs en mooi product.

Bijna sneller dan het licht!

De snelle service waarmee je je pakket in huis hebt is ongelofelijk! ‘s Avonds om 21:00 plaats je je bestelling en ‘s middags om 14:00 heb je het in huis!! Grandioos!!

Toegankelijke website zeer vlotte levering

In de avond besteld en de volgende ochtend al geleverd zoals beloofd.

Geweldig kostuum voor een mooie prijs

Mijn ervaring met de Feestwinkel XL is zeer positief! Mooi panter kostuum gekocht voor een feest. Goede kwaliteit voor een mooie prijs! De Feestwinkel XL is een echte aanrader voor een thema feest!

Snelle levering in de avond rond 22uur besteld en de volgende dag alweer in huis dus gewoon top. Alles klopte en ben zeer tevreden over mijn kostuum mijn vrienden vonden het een geweldig kostuum dus dat is ook een plus!

Goede kwaliteit en prima service

We hebben al diverse bestellingen gedaan en alles was in orde. Een uiterst vriendelijke en behulpzame klantenservice. Echt een aanrader!

Ik heb voor mijn beide dochters pietenjurken besteld en deze binnen 1 dag ontvangen. Ze zijn heel mooi van kwaliteit en gaan zeker nog 2 a 3 jaar mee. Bedankt voor de snelle service!

Super goede service!!

Was zoals aangegeven volgende dag helemaal op tijd bezorgd! Het enige jammere is dat ik mijn enkel heb verrekt op mijn hockeytraining voor het feest, waardoor ik alsnog niet als aardbei heb kunnen flaneren en ik nu voor niks een aardbeipak in mijn kast heb hangen. Maarja daar kunnen jullie niks aan doen. Top service, soms zit het leven alleen niet mee.

Goed pak Had er 3 besteld En alledrie goed Advies was maat groter en dat klopte precies

geweldig!

snel geleverd en zorgvuldig verpakt. grote bestelling, maar alles was er!

Zeer tevreden over de service

De ene dag besteld, de volgende dag al in huis, super snel.

Product niet het geld waard

Product niet het geld waard

Uitgebreid online Shopping en duidelijk service

Er werd een andere maat geleverd dan gevraagd

Zeer snelle levering, jammer van de verkeerde maat die ze hebben opgestuurd.

Vlug en voordelig

Ruime keuze, gemakkelijke afhandeling van bestelling en de volgende dag al thuis bezorgd.

Maat S bleek xs te zijn

2 dingen besteld. 1 blouse was prima andere veel te klein. Moest helaas wel €3,95 betalen om het terug te sturen. Maar na een mailtje hierover de verzendkosten retour gekregen. Dat is nog eens je verantwoordelijkheid nemen als bedrijf. Prima opgelost dus.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW