Filter

Mooie pak

Alleen jammer, dat er geen verstelbare elastiekjes zijn om de broek strakker te maken.

Sneller dan wat aangegeven is dus helemaal top gewoon

Het is fijn om hier te bestellen en heb der nu besteld en zag hele leuke dingen op de site voortaan als ik dingen nodig heb kwa zulke kleding ga ik het zeker hier weer bestellen ik raad het aan bij mijn vrienden/familie.

Zoals belooft de volgende dag in huis

Eind van de middag besteld en de volgende ochtend was het in huis. Dat is fijn.

Mooie materialen en goede kwaliteit

Voor een fout feestje bij FeestwinkelXL een kleurig jasje gekocht. Voor slechts een paar tientjes verwachtte ik er niet heel veel van, maar de kwaliteit is prima. FeestwinkelXL bezorgde snel en het artikel was goed verpakt. Enige puntje van kritiek: het jasje kan niet gewassen worden

Precies zoals verwacht

Snelle levering die stap voor stap te volgen was. Dik tevreden

Lichte teleurstelling

Het jasje is prima, een beetje strak voor S maar zit verder goed. Voor de prijs had ik gedacht dat het broekje van normaal spijkerstof zou zijn ipv een katoenen stof met print, dat is wel teleurstellend voor de prijs die je betaalt. Ook het topje voelt niet helemaal top.

Snel en eenvoudig

Ik heb snel en eenvoudig door het aanbod kunnen kijken van feestwinkelXL.nl; Groot assortiment en snel geslaagd. Leuke site met ook echt outfits die mensen willen denk ik.

Super snel geregeld

Duidelijk, snel en goede kwaliteit! Ik ben super tevreden. Dank jullie wel voor de goede service. Ik ben blij

Goede ervaring

Mooi pietenpak gekocht Goede kwaliteit, zoon is helemaal blij

Pak volledig naar verwachting, razend snelle verzending, top

Geen toevoeging

Uitstekend en snel geleverd

Product gelijk de volgende dag in huis en kreeg ook netjes een e-mail van de feestwinkelXL naast de mail van de bezorgdienst.

Prima kwaliteit en snelle levering

Prima kwaliteit, moet wel eerst in de was want geeft af. Levering was goed op tijd!

Snel geregeld, degelijke kwaliteit

Het was snel geleverd en de kwaliteit was goed genoeg, Naar verwachting. Ben erg blij met de size charts op de website and de grote keuze.

Super snelle levering en producten zoals omschreven. Aanrader...

Super snelle levering en producten zoals omschreven. Aanrader...

Geweldige Winkel de feest winkel Super snel mijn bestelling binnen Besteld volgende dag al in huis fantastisch Pakket wordt goed gevolgd Ben meer dan tevreden.

Netjes en snel bezorgd

Eerste keer besteld bij de Feestwinkel en boven verwachting . Snelle bezorging en nette webwinkel met genoeg keuze

Snelle levering en duidelijke communicatie, top!

Snelle levering en duidelijke communicatie, top!

Top levering

Prima levering en de kleding is helemaal naar wens

Veel keuze voor een nette prijs

Maakt je feest compleet

Mijn ervaring met dit bedrijf is super goed! Snelle levering en ze houden ze goed op de hoogte omtrent je bestelling.

Super goeie kwaliteit!

Het pak was van goeie kwaliteit en op tijd geleverd, erg tevreden mee.

Goede kwaliteit en maat klopt zoals in de maattabel omschreven

Goede kwaliteit en maat klopt zoals in de maattabel omschreven

Hele snelle levering, waardoor ik de outfit op tijd had voor het feest. Ook goede kwaliteit

Snelle levering. Waar voor je geld. Perfecte kwaliteit. Erg blij mee

Een hele mooie jurk voor mijn kleindochter

Ik was verbaasd hoe mooi hij was.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW