Filter

Ruim aanbod, goede productomschrijving en snelle levering

Supergave outfit gevonden in het ruime aanbod kerstkleding van feestwinkelXL. Mijn bestelling werd meteen de volgende dag bezorgd en de maat klopte met de omschrijving en maattabel. Helemaal blij mee!

Prima en overzichtelijk

Mooi duidelijk en overzichtelijk. Mails mogen wel eerder komen. Product al geretourneerd en na bevestiging ontvangst retour pas mail over aankoopbedrag terugwinnen.

Super geweldig!!

Ik vind dat jullie een super snelle levering hebben helemaal top. Mijn eerste bestelling bij jullie en zeker niet de laatste bestelling helemaal TOP!

geweldig

Ga zo door , komen de afspraken helemaal waar .

Feestelijke top service

Eerst een colbert besteld ,wat te klein uitvalt . Met de handige retour labels zo regelt om het retour te verzenden . Gelijk een nieuw colbert besteld . Past perfect en erg goede kwaliteit,echt top

Snel en makkelijk bestellen

Volgende dag in huis. Netjes verpakt. Genoeg keuze.

goeie kwaliteit en snelle levering.

zie boven.

Precies wat ik er van verwacht had!

Super goed

Zoals het op plaatje uitziet is het ook gewoon top

Goed product en goede kwaliteit

De levering was snel en goed Het product zit zoals omschreven

Perfect! Snel geleverd en uitstekende kwaliteit

Ik kreeg een last minute uitnodiging voor een thema feest en moest binnen 1 dag een kostuum regelen. Via Feestwinkel XL had ik binnen een dag mijn outfit en had ik een grote blij :)

Top top top!

Eenvoudig te bestellen zeer snelle bezorging, en de feestkleding voldeden precies zoals het beschreven stond. Kortom erg tevreden!

Goede service en snel geleverd!

Goede service. Mijn pakketje werd snel geleverd en is makkelijk te retourneren.

snel

Heb mijn pakketje snel ontvangen. Netjes een mail gekregen met bevestiging en hoe en wat. Duidelijke site.

Formidabel

Gemakkelijke website, snelle lezersservice, kortom formidabel.

Heel goede en snelle levering !

Ruime keuze en leuke spullen om bij elkaar te gebruiken, Retour ging gemakkelijk en snel ! Heel tevreden klant !

Uitstekende service met een super snelle zending

Maandag iets besteld, bleek te klein te zijn. Opnieuw besteld en de dag daarna al in huis. Donderdagavond iets nodig gehad, rond 21:00 uur besteld en vrijdagochtend om 10:00 uur al bezorgd. De spullen zijn zoals beschreven. Voor de retourzending kreeg ik ook nog een couponcode voor de herplaatste bestelling. Al met al, top service!!

Beter dan verwacht

Snel geleverd , goede kwaliteit.

Snelle levering en goede kwaliteit

Overzichtelijk site. Levering volgens afspraak en erg snel.

Helemaal blij!

Ik kon alles makkelijk vinden en heb nu een mooie hippiejurk gevonden voor de foute party. Ik ben helemaal blij!

Heel mooi kerstman kostuum

Snelle levering, mooie quality!

Veel keus, snelle levering en goeie maattabel om je maat te bepalen. Alles top

Fijne site en goede verzending

De site werkt fijn en je weet precies wat je kan verwachten. De verzending was niet super snel maar wel goed. Je werd keurig op de hoogte gehouden. Betaalopties zijn ook uitgebreid, fijn!

Ik heb niet eerder zo’n fijne ervaring gehad. Zo klantvriendelijk en snel met een reactie. Super!

Mijn vragen werden heel snel en duidelijk beantwoord. Een hele fijne ervaring.

Snel en zorgvuldig bezorgd

Het zat allemaal netjes verpakt in de doos. De bezorgopties waren ook erg prettig. Echt top!

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW