Filter

Mooie jurk, pasvorm klopt

De jurk heeft de juiste pasvorm, is mooi van stof en klopt helemaal met de foto's op internet. Mooie prijs, helemaal top!

Erg tevreden!

Ik ben erg tevreden met mijn kleding ik ben goed op de hoogte gebracht met de levering en de spullen waren mooie kwaliteit

Makkelijk bestelproces, snelle levering en product voldoet aan de vooraf geschetste verwachtingen!

Teleurgesteld

Snel opgestuurd, ik was alleen wel een beetje teleurgesteld in de kwaliteit. Dunne stof, plastic riem die meteen al kapot ging, terwijl er dit bij de advertentie staat: De stoffen, afwerking en details van premium-producten zijn van hogere kwaliteit dan onze reguliere collectie. Voor een pak van meer dan 70 euro had ik echt betere kwaliteit verwacht

top!

Ik had het pakketje in de avond besteld volgende ochtend was het Formule 1 jurkje er al! Ik werd voor alles op de hoogte gebracht. Zeker aan te raden ook voor last minute dus.

Snel en goed

Duidelijke site, de spullen zijn zoals geadverteerd en van goede kwaliteit. Verzending is snel en de prijzen alleszins redelijk. Kortom, prima ervaring!

Snelle goede service

Hele snelle service, alles duidelijk en optijd geleverd

Snelle levering en goede prijs/kwaliteitverhouding

De producten worden snel geleverd en hebben een goede prijs/kwaliteitverhouding. De kwaliteit van de producten is ook prima. Ik zou zo weer hier bestellen.

Mega goed geholpen, super kwaliteit en een hele snelle levering. Top top top.

Super! Snelle levering

Ik heb mijn bestelling geplaatst in het weekend. Dinsdag al in huis. Super snel! Alles was netjes verpakt. Goede kwaliteit, en precies zoals op de foto. Ik ben heel blij met mijn outfits. Laat de carnaval en apré-ski feestjes maar beginnen!

grote keuze, snelle levering

Een bestelling zoals ze hoort te zijn, veel keuze, makkelijke procedure en vlot geleverd. TOP service

Een winkel die perfect is

GOed

Prettig

Gewoon prima. Alles op tijd binnen

Uitstekende service

Super service. Besteld en de dag erna meteen in huis. Super kwaliteit. Goede prijs kwaliteit verhouding. Laat de 11e van de 11e maar beginnen.

Fijne website en snelle levering

FeestwinkelXL: fijne webwinkel met volop keus. Goede service en snelle levering. Wat wil nog meer !

Super soepel en snel

Ze zeiden dat zehet super snel konden leveren en dat was ook zo, super fijn! Ook ging het bestellen en leveren heel soepel, top!

TOP!

Op de website kun je eenvoudig zoeken, de maattabel klopt, na bestellen alle 3 de costuums tegelijk binnen en binnen de genoemde levertijd. Helemaal TOP!

Goede en snelle service!

Bestelling was al heel snel binnen. Veel besteld, alles was zorgvuldig ingepakt en de bestelling was helemaal compleet.

Zeer tevreden!

Snelle levering! En super kwalitatief! Zeer tevreden en zou het ook aanraden aan familie en vrienden

Snel geleverd, prima spullen

Levering was supersnel, kwaliteit boven verwachting, dus niks te klagen!

Goede shop

Fijne ervaring, prima product

helemaal top en snel geleverd

ik had snel nog een pak nodig voor een thema feestje en had het hier besteld en volgende dag al geleverd top

Topservice en kwaliteit!

Ik had twee Halloween outfits gekocht zodat ik meerdere opties had. Allebei voor een leuke prijs. Supersnel geleverd (binnen 2 dagen had ik alles in huis). Eén van de twee outfits vond ik duidelijk leuker, maar allebei de sets waren van mooie kwaliteit. Andere pakketje dus teruggestuurd. Deze had ik echter in de uitverkoop gekocht en dacht: dat kan vast niet meer terug. Nee hoor, geen probleem! Ook nu was alles binnen twee dagen weer geregeld, echt top! Je krijgt bij iedere stap netjes een mailtje om op de hoogte gehouden te worden. Topservice! Ik heb tijdens het Halloween feest superveel complimenten gehad omdat de outfit (Professor Anderling van Harry Potter) zo goed leek! Volgend jaar ga ik zeler via deze site weer iets halen!

Feest winkel doet wat ze belooft!

Duidelijke website, goede service, prima en tijdige levering!

Kleding was heel, snel bezorgd en al met al goede ervaring

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW