Filter

Zeer snelle levering

Ik zou woensdag naar Schotland gaan en moest nog een Schots costuum hebben. Maandag besteld en dinsdag in huis. Helemaal blij mee.

Snelle verzending en netjes product

Snelle verzending en netjes product

Fantastisch!

Om 22 uur besteld en de volgende dag om 13 uur in huis, zo ontzettend snel! Helemaal super en mooi op tijd voor mijn feestje wat om 17 uur begon! Top!

Erg goed!

Alles ging enorm vlot. Pakket mooi volgende dag binnen zoals beloofd. Ook alles duidelijk aangegeven op website. Duidelijke foto’s en beschrijving bij product. Ook is de maatgids erg handig!

Top Service

Ik heb iets besteld dat ik de dag erna nodig had. FeestwinkelXL beloofde dit, en kwam deze belofte ook na! Daarenboven nog eens goede kwaliteit!

Werd snel thuis bezorgd

Voor de prijs een prima pak en mooi vlot in huis.

Leuke spullen en kleren

Ze hebben van alles en heb een leuke kerstjurk gekocht en zit perfect en snel geleverd ook!!

Erg enthousiast :)

Een paar dagen terug heb ik bij jullie 2 nonnen pakken besteld voor een spooktocht. Op het plaatje stond het gezicht zwart, ik dacht dat dit was omdat de foto niet met een model was gemaakt. Maar toen ik ging kijken naar het pak, bleek het dat het echt een zwart gaasje was voor je gezicht haha! Was echt zo in de war maar vond het eigenlijk wel grappig dat ik dit zelf over het hoofd had gezien en stiekem maakt het dit juist nog veel enger ook. Uiteindelijk ben ik erg blij met de aankoop en zat het pak ook echt chill.

Mooie kleding, snelle levering

Ik was blij verrast door de goede kwaliteit van de kleding. Het zag er precies zo uit als op het plaatje. Helaas had ik een maatje te groot besteld maar retourneren was heel makkelijk. Nieuwe maat besteld en inmiddels al de show gestolen op het feestje met mijn outfit.

Snelle levering en producten als beschreven.

Voor een pubquiz bestelde ik twee glitterjasjes. Deze zijn betaalbaar en ze werden snel geleverd. De maten voldoen en de producten zijn zoals op de foto’s van de website.

Draculaura kostuum

Geweldige kwaliteit. Zit niet vervelend en is soepel in te bewegen ik heb zelf maat S en pasten in deze kinder versie ben er super blij mee dankzij feestwinkel xl kan ik 1 van mijn favoriete karakters haar kleding dragen!

Goed kostuum, precies wat ik verwachtte

Snel geleverd, zoals werd aangegeven. Het kostuum was naar verwachting. Zeker een aanrader!

Mooie pakken. Maten zijn niet altijd helemaal zoals omschreven.

Het pak was precies goede msat en selle levering

Het pak is precies zoals het op de sita staat,en ook de goede maat

goed, snel geleverd

Snel geleverd, en handige website

Gewoon goed!

Meerdere malen feest kleding gekocht. Product omschrijving en fotos duidelijk Leverdatum duidelijk Snelle levering

Er was is iets niet op voorraad wort er netjes over gebeld super

Mijn ervaring is prettig, gemakkelijk en snel!

De bestelling plaatsen en laten bezorgen is gemakkelijk. De maattabel werkt uitstekend. De verzending is verzorgd en snel. En de kwaliteit van de producten is top! Bedankt!

Retesnel

Ik had last-minute een kostuum nodig voor een jonge acteur (12 jaar nodig) in een musical. Bleek te klein, dus op de valreep een grotere maat besteld. Beide keren net voor 12'en en letterlijk de volgende dag ontvangen, dus ze doen absoluut wat ze beloven!

Uitgebreide keuze en snelle levering

Zeer snelle en correcte levering

Op zaterdagmiddag bestelling geplaatst en twee dagen later op maandag was alles al binnen. Top hoor!

griezelig

De pakken die ik heb besteld waren goed griezelig, helaas was het pak voor mijn dochter te klein, maar is dan aan een ander meisje gegeven om te dragen, maar over het algemeen helemaal tevreden.

Super snel geleverd

Na het binnenkrijgen van mijn product wou ik het uiteraard direct passen. Ik had een kostuum aangekocht. Het boven setje was perfect alleen de broek paste ik 2,5 keer bij wijze van spreken. En de broek scheurde direct op de naad. Dit waren de enige nadelen, voor de rest supersnel geleverd en het heeft me uit eindelijk toch nog een leuke Halloween bezorgd.

Snelle levering, goede prijs, behoorlijke qualiteit

Snelle levering, goede prijs, behoorlijke qualiteit

Ik had het de dag erna al in huis!

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW