Filter

Er was is iets niet op voorraad wort er netjes over gebeld super

Mijn ervaring is prettig, gemakkelijk en snel!

De bestelling plaatsen en laten bezorgen is gemakkelijk. De maattabel werkt uitstekend. De verzending is verzorgd en snel. En de kwaliteit van de producten is top! Bedankt!

Retesnel

Ik had last-minute een kostuum nodig voor een jonge acteur (12 jaar nodig) in een musical. Bleek te klein, dus op de valreep een grotere maat besteld. Beide keren net voor 12'en en letterlijk de volgende dag ontvangen, dus ze doen absoluut wat ze beloven!

Uitgebreide keuze en snelle levering

Zeer snelle en correcte levering

Op zaterdagmiddag bestelling geplaatst en twee dagen later op maandag was alles al binnen. Top hoor!

griezelig

De pakken die ik heb besteld waren goed griezelig, helaas was het pak voor mijn dochter te klein, maar is dan aan een ander meisje gegeven om te dragen, maar over het algemeen helemaal tevreden.

Super snel geleverd

Na het binnenkrijgen van mijn product wou ik het uiteraard direct passen. Ik had een kostuum aangekocht. Het boven setje was perfect alleen de broek paste ik 2,5 keer bij wijze van spreken. En de broek scheurde direct op de naad. Dit waren de enige nadelen, voor de rest supersnel geleverd en het heeft me uit eindelijk toch nog een leuke Halloween bezorgd.

Snelle levering, goede prijs, behoorlijke qualiteit

Snelle levering, goede prijs, behoorlijke qualiteit

Ik had het de dag erna al in huis!

Super snel geleverd en goede prijs -kwaliteit! Boven verwachting.

Vergeleken met andere soortgelijke sites, was deze het beste qua snelheid versturen (binnen 24 uur!), qua prijs, aanbod en kwaliteit wat geleverd werd. Keurig met kleding hoes met rits en hanger erbij en dat voor dit geld. De jurk was ook van stevige zware kwaliteit. Dat van mijn man was duurder, van een andere site en heel dun flut materiaal). Ook had ik gemaild met een vraag en ondanks de enorme drukte net voor Halloween hebben ze mijn vragen heel snel beantwoord.

S’avondsaat besteld, volgende dag optijd geleverd. En een goede kwaliteit.

Hopeloos retourbeleid

Ik had een halloween outfit besteld, maar ik heb deze uiteindelijk niet kunnen gebruiken omdat ik ziek was geworden. Blijkt dat als je retour wilt sturen, je hiervoor moet betalen. Dit is bij andere firma's niet het geval, dus dit was mijn enigste aankoop hier.

Slechte klantenservice

Pakket werd op een andere verdieping geleverd waardoor ik niets had op mijn feestje en snel anar de winkel moest, kan gebeuren natuurlijk. Vervolgens gevraagd om een retourlabel en mijn mail wordt nieteens gelezen kring standaard reacties.

Kasun

Super snel opgeleverd

Perfect!

Halloweenoutfit voor mama en dochter gescoord... zouden de dag erna geleverd worden... Lenzen voor mama en dochter gekocht... leveringstijd: 3 dagen. De dag na bestelling kwamen ze alles samen netjes leveren aan de deur... topservice! We were shining this years Halloween!

Snel geleverd en goede kwaliteit

Helemaal tevreden!

Geleverd conform verwachting

Leuk Halloween pakje gekocht. Dag later is het geleverd.

Griezelig super gave outfits

Vlotte levering, netjes verpakt en mooie outfits en ook nog eens prima kwaliteit

Niks te klagen

Je kan makkelijk iets leuks vinden en vanaf dat punt is het bestellen net als op ieder ander webshop. Leveren heel snel.

Levering kwam snel, pakket was goed verpakt

Snelle levering en goede service

Snel geleverd!

Het artikel was een alternatief voor uitverkocht Halloween artikel bij de concurrent. Daarom hoopte ik op snelle levering omdat we het binnen 3 dagen gingen gebruiken. De andere dag was het er en de Halloween van mijn zoon was gered en een succes!

Snelle servers

Geweldige avond gehad.

Ik wist niet zo goed wat te kiezen voor Halloween. En was al bijna zover dus deze site bezocht en gelijk besteld super netjes op tijd en goed verpakt binnen. Afgelopen zaterdag prachtige en legendarische avond gehad met de kinderen en volwassenen met halloween. Op naar volgend jaar.

Tevreden klant

Duidelijke site en snelle levering

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW