Filter

Tevreden klant

Duidelijke site en snelle levering

Mooi pak en netjes op tijd geleverd.

Mooi leuk voor een goede prijs.

Savonds 23.00 uur besteld en zaterdag rond de middag was hij al binnen

Erg leuk

Zit erg leuk

Laatste moment halloween outfit nodig, volgende dag geleverd en heel mooi pak!

Uitstekende service!

Helemaal top Donderdag besteld vrijdag 12:00 al geleverd!

Wat een prachtige jurk

Jurk besteld voor mijn dochter, ik had hem inderdaad de volgende dag al binnen, en wat is die jurk mooi!

Best

Heel best

Snel en accuraat

Snelle levering. Van de 4 artikelen was er een te klein en zonder problemen teruggestuurd. Terugbetaling zeer snel geregeld. Dank hier voor.

Perfect lang genoeg voor mij!

Jurk snel bezorgd. Ik had voor de zekerheid een maat groter genomen, omdat meestal bij verkleedwinkels maten niet kloppen. Was niet nodig geweest. 36 was wel goed geweest in plaats van de 38, die nu iets te ruim viel. Maar vooral de lengte!! Eindelijk een keer goed. Ik ben 1,78 en de jurk viel precies goed. Als je dus klein bent, dan zal je de jurk in moeten korten.

Product snel geleverd en prima prijs-kwaliteit verhouding.

Om 23.00 besteld, volgende dag geleverd.

Last minute bestelling. Ik zag verschillende sites tegen elkaar opboksen qua levertijd, uiteindelijk een halloween jurk en nepbloed besteld via feestwinkelXl.nl. Alles de dag erop binnen, met een kaartje precies zoals op de foto's. Dochter blij en wij ook. Complimenten aan het team die zo scherp zijn dat de beloftes ook waargemaakt worden, dat is niet overal zo. Grt

Fijne winkel met veel keus

Nvt

Alles zat perfect

Alles zat perfect

Fast delivery

Great website to use and easy to navigate. Delivery time was very fast - within 24 hours. Item is as described.

Snelle levering.

Een zeer mooie clown kostuum gekocht, super kwaliteit en in een luxe verpakking aangekomen! Valt op maat. Zeer snelle levering. Ik ben dik te vreden. Mijn volgende Halloween aankoop ga ik hier weer zeker doen.

Ik heb een bestelling geplaatst die in amper 24u tijd aan mijn deur bezorgd werd. Topservice! Retourneren was ook gemakkelijk! Bedankt voor de service van goede kwaliteit.

Jestem bardzo zawiedziony!!!

Przesyłka do mnie nie dotarła. Zapłaciłem. Nie otrzymałem w zamian nic.

Knap pakje

Knap pakje Zit goed

Prachtige heksenjurk

Een mooie groene heksenjurk met hoed en ceintuur, mijn dochter was er erg blij mee en het staat haar geweldig. Heel goed!

Last minute verkleedkleding nodig? Deze site is perfect

Heb het de dag voor het feest besteld en was optijd binnen, bestelling was compleet. Misschien is de prijs/kwaliteit verhouding niet helemaal eerlijk maar voor 55 euro verwacht ik ook geen super goede kwaliteit voor een volledige set.

Heel erg blij met mijn aankoop

Voor weinig geld (in vergelijking met andere winkels) heel leuke verkleedkledij en accessoires kunnen aankopen bij Feestwinkel. Gewoon fantastisch!

Makkelijk om te bestellen!

De site zit vol met leuke artikelen, je krijgt van alles voor klein en groot.. Prijzen zijn mooi redelijk wordt zeker één van de beste feest artikelen winkel.

Goed product snelle levering

Besteld voor een Halloween feestje. Het was binnen 1 dag in huis. Netjes verpakt en van prima kwaliteit. Mijn dochter van 8 had een lange vampieren jurk die helaas een stuk scheurde, omdat ze het feest had in een indoor speeltuin. Dat ligt meer aan de speelwijze dan aan de stof. Ik heb er ook tanden en nepbloed bijbesteld, maar dit was helaas echt een volwassene maat. Die paste niet in haar mond. Dat mag er wel beter bij staan.

Vlekkeloos

Het hele proces van bestellen, betalen en bezorgen is prima en zonder enige hapering verlopen.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW