Filter

Fijne shop!

Het bestellen is makkelijk. Het versturen ging snel. De pasvorm is goed. Kwaliteit en prijsverhouding super.

Er is een ruim aanbod. De kleuren van de verkleedkledij komen mooi uit.

De maattabel is gemakkelijk in gebruik en ook correct.

Vlotte, nette levering

Kleding ziet er mooi uit. Goed verplakt.

Top service doen wat ze beloven

Vandaag besteld morgen in huis is ook echt zo dikke 10 voor dit bedrijf

Helemaal goed! Product zoals afgebeeld

Besteld en 24 u later had ik het product binnen. Kwaliteit is niet helemaal top (dun stofje) maar daar de prijs ook naar. Maat lastig in te schatten, toch geluk mee gehad viel kleiner dan verwacht dus ben blij met het genomen gokje om groter te bestellen (kids maat 140 of 158).

Makkelijk te bestellen en netjes en snel geleverd

Een leuk pak besteld voor een vrienden weekend, voor een nette prijs. Na bestelling en betaling netjes op de hoogte gehouden van de leverdatum en keurig geleverd. Niets op aan te merken, dus tevreden klant!!

Snelle verzending, goede maatvoering

Super snel geleverd en bijna alles zoals verwacht, goede pasvorm en op 1 synthetisch bloesje na fijne stoffen

Heel erg goed!

Hele snelle levering en de kleding is ook van goede kwaliteit. Ik vind de prijs ook meevallen.

Makkelijk besteld en supersnel geleverd!

Hele snelle levering. Retour aanmaken na een kapot artikel, ook op een prettige en makkelijke manier

Hele snelle levering, retour aanmelden na het ontvangen van een kapot artikel gaat op een makkelijke manier. Tot nu toe alleen maar lof over deze webshop.

leuk

snel geleverd een leuke artikel

Gisteren besteld en vandaag al geleverd. Super leuk dat het zo snel was geleverd omdat ik een beetje te laat had besteld voor mijn zoon voor school.

Zeer snelle levering en goede kwaliteit.

Super service!!!!

Als geen andere webwinkel! Snel, prijs/kwaliteit, antwoorden op mails,... alles gewoon top.

Ik kan makkelijk kiezen uit de overzichtelijke site en binnen 24 uur had ik het al in huis . Mooie kwaliteit en precies zoals het op de foto op de site stond . Prachtig !

Super fijne winkel

Het zoeken van producten gaat gemakkelijk enn snel, veel keuze voor alles wat je maar zoekt! Het betalen kan via meerdere wijze. De levering is super snel! Heel erg fijn, als je last minute nog iets nodig hebt.

Snelle levering en prima prijzen.

Snelle levering en goede producten voor halloween.

Het is een prima kostuum

Het is een prima pak voor een goedkope prijs

Volgende dag in huis. Top kwaliteit

Goed en snel.

Ze sturen opvolgmails. Makkelijk bestelling te plaatsen. Geleverd zoals beloofd. Online is de service TOP!

Snelle levering en goed product

Uitstekende bezorging ruim op tijd

Prima kwaliteit En netjes bezorgd

Uitermate tevreden met jullie dienstverlening, Feestwinkel XL houdt woord!

Mijn totale omschrijving ligt omvat binnen mijn ene zin dat spreekt voor zich: uitermate tevreden, Feestwinkel XL houdt woord! Alles wat stond te lezen op de website zijn jullie ook nagekomen; van de betaling tot de levering aan huis.

Product achteraf snel geleverd

Snel. Product als beloofd.

Het kostuum wat ik heb besteld kwam snel, was als beloofd op de foto's en past goed.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW