Filter

Behulpzaam

Gaf inspiratie en was mooi optijd binnen

Top outfit, beter dan verwacht!

Zelf niet hoge verwachtingen van dit kostuum, maar toen ik hem aantrok was hij toch veel beter dan dat ik had verwacht. Zeker een aanrader.

Goede en snelle service

Mijn dochter is helemaal blij met haar wolvenpak. In de avond besteld en de volgende dag al in huis.

Duidelijke website, snelle bezorging

Goede informatievoorziening en zeer snelle bezorging

komen leverafspraken na!

gisteren besteld en vandaag in huis, zoals word beloofd en de kwaliteit is ook nog eens goed

Goed!

Outfit besteld en thuisbezorgd naar verwachting. Vind het zelf wat aan de prijzige kant voor iets wat je waarschijnlijk 1 keer draagt.

Uitstekende Service!

Elk jaar bestel ik een keer op FeestwinkelXL! Een echte aanrader, snel geleverd, en goede service!

Goed en snel geleverd

Alles was snel geleverd, 1 pak was zelfs sneller als in eerste instantie was aangegeven.

Goede site en snelle bezorging!

Goed gebruiksvriendelijke site waarin ik alleen een maat label miste. Verder geen problemen gehad en de levering was ook goed snel

Goede kwaliteit en het was de volgende werkdag al in huis, super :)

Product snel gevonden, supersnel geleverd

Goede service en snelle levering! Super bedankt!

Goede en efficiënte winkel

Zeer duidelijke site, makkelijk te bestellen met snelle levering en adequate prijs kwaliteit verhouding. De maattabellrn zijn niet 100% accuraat, maar het retour beleid is zo simpel dat zelfs dit snel opgelost was.

Precies wat ik zocht. Mooie kwaliteit.

Voor onze halloweentocht zochten we ´gekke professoren´. Ik vond precies wat we zochten. Snelle levering, perfecte maten en mooie kwaliteit.

Aanrader!

Super snelle en goede service! Binne de 24uur in huis top !

Leuke jurk, goedkope stof

Prima jurk voor een avondje Halloween. Helaas zit de rode band aan de voorkant verkeerd gedraaid, waardoor deze niet mooi zit

Vlugge en zeer goede service !! Kortom een aanrader !!

Zeer vlugge service, alles heel duidelijk , kortom een aanrader , als je vrij laat bent om iets te bestellen, bijvoorbeeld vandaag besteld morgen in huis !! Top gewoon !!

Bestelling en levering top!

Bestelling en levering dag nadien heel vlot verlopen

Gelukkige zoon

Ons zoontje is helemaal gek van zijn nieuwe verkleedkostuum. Hij deed het aan en wou het niet meer uitdoen. Kwaliteit top, beschreven zoals het was, heel tevreden

Zeer snelle levering. Volgende dag in huis. Bij mijn eerste bestelling ontbrak een artikel. Na mailen met klantenservice (snelle reactie overigens) werd het ontbrekende artikel direct opgestuurd, waarna ik het de volgende dag in huis had.

Snelle levering duidelijke maat advies past precies

Goede service en op tijd geleverd

Goede service en op tijd geleverd

Snel en gemakkelijk

Snelle afhandeling en service. Verzending was prima via dhl. Halloweenkostuum ruim op tijd binnen.

Snel! Gemakkelijk! Goedkoop! en veel keuze!

Enorm veel keuze op de site! Variatie in kwaliteit en ook prijzen! Enorm snelle verzending. Heerlijk omdat het met feestdagen te maken heeft. Kan je toch last minute nog als een olie sjeik naar t halloween feestje. Top dit!

Fijne site en fijne levering

Het pak ziet er mooi uit. Wat jou see is wat you get. Snelle levering. Dus Top!

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW