Filter

Top van begin tot einde!

Top om verkleedkledij te bestellen. Bestelling, betaling en levering lopen heel vlot!

Mooi masker

Mooie artikelen en snelle levering en nette prijzen. Top

Mooie kwaliteit/prijsverhouding, goed verpakt en héél snelle levering!

Heel goede online-shop waarbij de maten van je bestelling perfect passen door de goede uitleg en hulpmiddelen om dit door te geven. Enige minpuntje waarvoor ik geen score van 10 heb gegeven is het ingenaaide etiket van de merknaam op de mouw die toch wel heel stevig vast is genaaid en moeilijk te verwijderen wanneer je daar niet het materiaal voor hebt. Voor de rest zeker aan te raden...ik had succes op het feestje! ;-)

Goed, alleen die pruik.

Ik mis nog een blonde pruik bij mijn bestelling. Zou die graag voor Donderdag willen hebben.

Prima levering

Alles netjes en snel geleverd!

Prima site.

Ruime keuze. Snelle levering.

Super snelle levering

Last minute een gabber pak nodig, binnen 2 dagen was die in huis!

Halloween Jurk

Een goede stevige stof. Ben zeer tevreden over mijn heksenjurk.

Kwaliteit van leveren perfect

Mijn eerste eevaring is zeer positief. Zowel product als snelle levering zijn zeer goed.

Goede kwaliteit

Leuk pak, zit goed. Leuk voor een themafeestje.

goed en snel

top bedrijf. leverd de bestelde spullen snel uit en de artikelen zijn mooi

Snelle en correcte service!

Snelle levering zoals vermeld is op de site. Correcte communicatie; ik was goed op de hoogte van mijn bestelling. Niets op aan te merken! Top!

De bestelling op tijd en compleet ontvangen.

De bestelling heb ik op tijd en compleet ontvangen. Stewardess uniform maat L jas viel erg krap en rok juist veel te groot. Maat beter afstemmen zal dit helpen jas op maat M en rok op maat XL zeten zal dit wel helpen. Boven alles tevreden en blij klant van Feest winkel

Super snel

Mijn dochtertjes hebben hun Halloweenpakje woensdagavond gekozen. Op donderdag komen ze thuis van school en lag het pakje aan de deur, super snel! De pakjes waren zeer verzorgd verpakt en zijn van heel mooie kwaliteit. FeestwinkkelXL is vanaf nu ons vaste adres voor leuke kostuums.

Super leuk pakje voor mijn dreumes besteld. Precies zoals de beschrijving.

Snelle levering, producten zoals beschreven op de site

Leuk site, veel leuke producten te vinden. Snelle levering. Producten zoals beschreven op de site

Super artikel

Vandaag is de bestelling en de volgende dag werden de artikels reeds geleverd! Super snel qua levering maar de producten zijn eveneens mooi en in orde. Feestwinkel XL scoort zeer goed.

Zeer tevrede met de orrecte afwikkeling bestelling

Bestelling correct afgewikkeld zoals aangegeven.

Duidelijke website en heel snelle levering. S avonds besteld en volgende dag geleverd.

Makkelijk te bestellen, snelle levering, goede product.

Product en maat in orde!

Kostuums werden snel geleverd. Kindjes blij! En de maat was perfect

Snel delivery en alles was tio top

Snel delivery, kleding welke heb ik besteld zijn mooie en goed

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW