Filter

Goede kleding

Ik heb 4 kledingstukken besteld voor mij en mijn vrienden, en het was erg goede kwaliteit!

Clown outfit

God material. Fits perfectly

Snelle service en goede kwaliteit

Mijn bestelling werd snel geleverd en is van goede kwaliteit.

Veel keuze, fijne site. Betaalproces verloopt makkelijk en product was super snel binnen.

Snelle en correcte service

Levertijden werden volgens schema afgehandeld.

Duidelijke overzicht Product makkelijk te vinden Snelle levering Goede prijs

Alles is prima verlopen

Prima winkel hoor.

Goed, alleen bezorgdatum dag later dan aangegeven.

Het bestellen ging soepel, alleen bij aankoop werd aangegeven dat het product op woensdag geleverd zou worden, terwijl het product donderdag pas werd bezorgd.

De dag nadien geleverd

Heel toffe kleding en super snelle reactie en service

Snel geleverd, product kwam overeen met beschrijving, maattabel op site handig om juiste keuze te maken

Prima kleding, leuke outfit

Prima kleding, niet goedkoop maar een mooie outfit en de levertijd die werd aangegeven klopt.

Boven verwachting

Mijn bestelling was boven verwachting. Ik had een steampunk ketting, steampunk pistool en steampunk ooglapje. Echt super leuke toevoeging voor mijn outfit

Veel artikelen van goede kwaliteit en snel geleverd

Fijne webshop met veel leuke artikelen. Ik vond makkelijk en snel mijn outfit. Zelfs al de volgende dag geleverd , super !

Ruime keuze en snelle levering

Ruime keuze en snelle levering!

Super en duidelijk communicatie!

Goed op de hoogte gehouden wat betreft de bestelling. Super service!

Prima, cape van goed kwaliteit.

Pakketje werd na 1 dag geleverd. Wat ik bestelde was vandaag kwaliteit die beschreven stond. Ik ben zeer tevreden.

Super snelle en correcte service

Binnen de 24-uur geleverd. Maten kloppen met de omschrijving op de website. Kleding komt overeen met de foto. Prijs - kwaliteit is correct.

Snelle levering, maattabel gaf de juiste maat aan

Zilverkleurig overhemd besteld, het past goed. Prijs/kwaliteit verhouding is prima.

Snelle levering, tevreden klantje

Voor mijn zoontje een s.w.a.t. Vest besteld (van zijn eigen zakgeld). Hij hoefde maar 1 dag te wachten en is er heel tevreden mee.

Snelle levering en mooi afgewerkte producten

Ik had helaas maatje te klein besteld,terug sturen was eerste x via postnl,was effe zoeken maar gelukt, helaas 5 euro extra kost...maar vlot verlopen alsook de terug storting ..zeer tevreden

zeer goed

Mijn ervaring over FeestwinkelXL.nl is zeer goed ,heb s'avonds kleding besteld en het werd de volgende ochtend al geleverd en past ook nog goed. dus ik ben super tevreden

Website is praktisch

Zoeken gaat vlot. Website is duidelijk en overzichtelijk. Bestelling ging vlot en was snel geleverd.

Top super snel, veel op voorraad!

S’avonds om 2100 besteld volgende dag om 10.00uur in huis!

Mijn bestelling werd snel en correkt af gehandeld

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW