Filter

Snelle foutloze afbetaling en levering.

De kopers ervaring is makkelijk en snel gemaakt met duidelijkheid zonder enige hindernissen.

Product zoals beschreven!

Goede kwaliteit voor een mooie prijs! Erg blij met de aankoop

Snelle bezorging en goed verpakt

S’avonds besteld en de volgende dag al in huis. Netjes verpakt! De site is ook overzichtelijk.

Prima prijs voor een leuke outfit. Ziet er allemaal prima uit

Op tijd geleverd en goede kwaliteit voor meerdere feestjes of 1 hele goeie

Overzichtelijke website, makkelijk door heen te lopen. Snelle service en levering! Ga hier zeker vaker bestellen.

Mooi op tijd binnen

Het product was mooi op tijd binnen.

Supersnelle verzending

Supersnelle verzending en goede kwaliteit

Super tevreden

Netjes verpakt en zeer snelle levering

Leuke artikelen voor een schappelijke prijs

Wel jammer dat de kleur van het strikje geel is i.p.v. goud. Op de site leek het nl. wel goud.

Super snel en duidelijk

De bestelling ging goed, alles duidelijk aangegeven en heke snelle levering.

Perfect kostuum en supersnel geleverd

Voor een feest had ik op het laatste moment een outfit nodig die ik bij Feestwinkel had gevonden. Een compleet kostuum en de volgende dag in huis, helemaal perfect!

Eerste keer besteld en gelijk raak.

Dit is de eerste keer dat ik iets besteld, plaatsing van de bestelling ging heel makkelijk, zoals gezegd was mijn bestelling de volgende dag in huis. Top!!!!

Super snelle service

Vrijdag avond om 10 uur besteld en volgende ochtend al in huis.

Soepel en snel, netjes afgeleverd.

Goede ervaring, makkelijk de stappen te doorlopen op de site, netjes een bericht via de mail en snel ontvangen.

'S avonds besteld en de volgende dag al binnen ( Super).

Website was makkelijk benaderbaar, "de te nemen stappen t/m de betaling waren duidelijk en overzichtelijk" Levering op afgesproken dag en binnen het tijdvak. Ik zal jullie zeker aanraden bij anderen, dat is inmiddels ook al gebeurt :-). Met vr groet, Peter Leanez. 8014JS 101.

Veel keuze en heel snel geleverd

's avonds besteld en de middag nadien al geleverd. Heel veel keuze en schappelijke prijzen.

Heel snel geleverd. Blouse veel groter dan ik had had gedacht. Terwijl ik had gemeten. Retour en nieuwe besteld.

Echte aanrader!

Snelle verzending, prima klantenservice. Maat die ik gekozen heb past precies goed. Goede prijs van het product. Ik heb gekregen precies wat ik had verwacht.

Mooi item ontvangen en super snelle levering

Supersnelle levering

Binnen 12 uur binnen

Correcte levering

Bestellen gaat vlot

Super geholpen snel geleverd

Ik had gebeld want had het echt de andere dag nodig en ja hoor het was er super Volgende feest ben ik weer van de partij bij jullie!

Leuke pakken, was snel binnen!

De aankoop ging heel soepel, de prijs zeer redelijk en het product bevat goed.

Super snel is de bestelling bezorgd. Ze komen hun afspraak na.

Binnen een dag was de bestelling thuis.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW