Filter

fijne site alles snel gevonden en leuke dingen

ik zocht iets voor een feest en was eigenlijk heel snel geslaagd.

Super snel verzonden en doen wat ze beloven. Direct opgestuurd en netjes mailtjes ontvangen over de status van het pakket. Heel blij mee!

Super snelle service!

S avonds besteld de volgende dag geleverd! En de producten waren exact zoals beschreven.

Super vlotte en soepele afhandeling

De gezochte artikelen waren op de overzichtige site snel gevonden en gemakkelijk besteld. Binnen een dag arriveerde het al. Eén van de artikelen ging retour, vanwege te klein. Ook dat proces verliep soepeltjes en vlot.

Op tijd binnen

Mooie kwaliteit,en op de dag binnen dat ik het moest hebben

Great

Heb een mail gestuurd dat ik men vorige bestelling niet heb ontvangen, dag nadien stond men geld terug op rekening. Nieuwe bestelling geplaatst en de dag nadien had ik men feestkleed! Dus top service

Fantastisch product perfect pasvorm

Heb Halloween kostuum gekocht en is echt waanzinnig ! Precies zoals verwacht

Super leuk!

Mooi! Maat klopt en goede kwaliteit Snelle service! Aanrader!

Snelle levering, goede kwaliteit prijs

Laatste moment feestkleding nodig, ruime keus en super snelle levering

Snel geleverd en goede kwaliteit

Ik ben erg blij met de aankoop! Het enige vervelende was dat er op de site stond welke maat ik moest bestellen en ik vervolgens een veel te grote maat heb besteld. Dus dat was jammer, maar mijn oma heeft me kunnen helpen om het topje van de jurk te verkleinen door middel van een naaimachine. Verder heeft de jurk een goede kwaliteit! En de levering is super snel!

Had verschillende items gekocht, alles zag er perfect uit. 1 item geretourneerd, keurig het bedrag terug gestort.

Volgende dag al bezorgd, netjes verpakt, top!

snel en netjes

grote keuze, denken goed mee en een snelle correctie levering en service

goede keuzes

goed geregeld...en voor iedereen wat...

Prachtig kostuum voor het jubileumfeest

Voor het jubileumfeest van ons gilde "moeten" we allemaal verkleed gaan als pater/monnik. Op FeestwinkelXL.nl een ruime keus kunnen vinden en van hier uit op maat gezocht en het juiste kostuum voor en eerlijke prijs gevonden. ook nog maar een accessoire erbij besteld en het plaatje is compleet. De levering gaat snel; het was de volgende dag al in huis en keurig verpakt. Prima service.

Prima.

Makkelijk te bestellen en vlot geleverd. Wat wil je nog meer? Ja, de loting winnen. Dan hebben we weer een feestje.

Topervaring, snel besteld, snel geleverd en de bestelling was correct

Duidelijke website, met duidelijke maattabellen. De kostuums passen perfect. Daarna een snelle levering, waarbij het pakket eenvoudig gevolgd kon worden. Ook voor de retour is het eenvoudig om terug te sturen. De kostuums zijn ook allemaal top! Als we nog een feestoutfit nodig hebben, komen we zeker terug.

Goede snelle service

De bestelling kwam snel binnen en was goed en netjes verpakt. Het pakje zit goed en de maat klopt helemaal. Ik ben tevreden over de snelle en goede service

Ruime keuze snelle levering prima dus

Na 1 dag binnen en kleding van goede kwaliteit gezien de prijs

Goede leuke jurk voor leuk evenement

Je zou het niet verwachten bij een feestwinkel. Toch vonden we juist hier de gewenste steampunk jurk voor de Scheveningen steampunk walk. Goede snit, goed maat, leuke uitstraling, goede kwaliteit en goede service.

Snel gevonden, snel bezorgd

Op zoek naar wat kleding voor een paardrijproef. Het moest niet teveel zijn. We vonden wat we zochten voor om benen en hoofd. Prijs was prima en kwaliteit ook. Eerst kregen we netjes e-mail dat het later zou komen. Maar toen werd het toch nog op tijd bezorgd. Goede kwaliteit. Tevreden.

Helemaal niks mis mee

Super website en snelle levering!

Prima site en snelle en goede levering!

Prima site, fijn veel maten en duidelijke omschrijving! Goede en snelle levering. Een aanrader dus!

Super snelle levering

Het is niet de 1ste keer dat ik bij jullie bestel. Het verloopt steeds super snel en vlot. Doe zo voort!

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW