Filter

Makkelijk besteld, snel binnen, netjes verpakt

Het bestelproces was makkelijk. Na bestellen had ik mijn bestelling de volgende dag binnen. Alles wat netjes verpakt, inclusief hoesje om mijn pak later netjes in te bewaren. Zeer tevreden.

Kwam precies op de tijd dat aangeven was perfect

Goed costuum voor een lage prijs. Snelle afhandeling. Zeker een aanrader.

Super service

‘s avonds besteld andere dag in huis

Zeer tevreden over de kwaliteit en snelle bezorging alleen goed letten op wat je bestelt kleine lettertjes

Pakket snel binnen na bestelling

Pakket zorgvuldig verpakt en snel binnen

Geweldig alles netjes op tijd en verzorgd toppir

Volgende als ik iets nodig heb besteld ik weer bij jullie

Het pakketje werd bezorgd zal gezegd

Super leuke outfit voor mijn wedstrijd!

Ik heb even moeten wachten door een foutje van post nl maar ik ben super blij met mijn bestelling. Hele goede communicatie gehad met feestwinkelXL en zij hebben gelijk mijn bestelling terugbetaald. Ik kon vrijwel direct daarna een nieuwe bestelling plaatsen en gelukkig was het product dat ik wilde nog op voorraad. Binnenkort doe ik mee aan een wedstrijd met o.a. themewear dus ik ben heel blij dat ik mijn kostuum hier kon kopen!

Alles netjes. Verpakt en optijd binnen !!!

Alles prima verzorgd... het feestje kan beginnen

Zeer tevreden!

Zeer tevreden over mijn ervaring met feestwinkel XL. Ik had eerst bij een andere webshop besteld maar was daar niet tevreden over de levering en de kwaliteit van de producten. Bij feestwinkel was dat compleet het tegenovergestelde! Levering ging snel en goede kwaliteit van het product. Voortaan bestel ik gelijk hier en zal ik zeker vrienden aanraden dit ook te doen!

Snelle bezorging

Bezorging was snel, en de artikelen kwamen gewoon prima in een doos verpakt.

Snelle levering!

Onze order is snel geleverd en de communicatie was helder. Wij zijn er blij mee!

Super snel bezorgd!

Snelle bezorging, de maten komen overeen en de afbeelding ook.

Top snel en zeer netjes verpakt !!!

Super winkel mooie spullen top geleverd ! Klasse super

Meer dan prima!

Duidelijke site en snelle levering, top!

Veel anbod, snel geleverd!

Erg leuk pakje voor een leuke prijs. De dag erna geleverd, zelfs 3 dagen voor carnaval.

Top kwaliteit

Onlangs een hippie pak besteld... Zeer tevreden en top kwaliteit. Snelle levering en je word goed op de hoogte gehouden. Bedankt feestwinkel!!

Een grote keuze en supersnel geleverd!

Je kan naargelang Thema gewijs zoeken me de nodige Accessoires. Kortom alles is zeer snel terug te vinden. Ik was niet zeker of de maat goed ging passen, maar dat is ook goed gekomen.

Heel mooi

Costuum was mooi zoals verwacht maar sluit niet goed aan achterkant mijn dochter had er last van dat pak steeds open ging

Super service!

Snelle levering enorm veel op voorraad!

Winkelen is een feest bij feestwinkel.nl

het aanbod is groot maar goed vindbaar, bestellen is simpel en de bestelling wordt snel bezorgd.

Heeel leuk!

We zijn heel blij met het carnaval pakje voor onze kleine van 7maanden. Heel leuk!

Snelle levering, snelle reactie op mail, prima service.

Levering is erg snel, zoals beloofd vandaag besteld is morgen in huis. Ik had een bestelling geplaatst maar de kleur van de broek viel tegen. Mail gestuurd met de vraag of ik de broek kon ruilen tegen een andere kleur. Volgende dag reactie met advies om de broek van de gewenste kleur te bestellen. De verzendkosten hoefde ik dan niet te betalen. De andere broek kon ik dan retour sturen. Dit zo gedaan. Nette service dus.

Ik had snel nodig en het was echt super snel bezorgd.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW