Filter

Makkelijk geregeld en zeer snel bezorgd

Makkelijke website om iets te vinden en te betalen. Ook nog eens een topproduct en super snelle levering! Ik zal de volgende keer weer een bestelling doen bij feestwinkelXL.nl

Zeer snel geleverd, prijskwaliteit is goed. Kids zijn super blij met hin carnaval pakjes

Goede service, mooie prijzen en snelle levering Fantastisch gewoon

Duidelijk en oprechte verkoper

Mijn ervaring is dat ik wanneer ik iets nodig heb dit betaalbaar, betrouwbaar en mooi is. Het is goede kwaliteit en goede maten valt soms wat groot omdat je maat in cm moeilijk te meten is en je een keus moet maken welke maat je denkt nodig te hebben. Ze zijn prettig te bereiken en doe dit zeker vaker!

Goeie snelle service En goed materiaal

Gemakkelijk te bestellen, uit een heel groot en mooi assortiment. Levertijd zoals afgesproken. Geweldig om op deze manier inkopen te doen. Advies “ Houden zo”.

Zeer snel geleverd en goede kwaliteit

Ga zeker vaker bestellen

Netjes

Uitstekend!

Mijn last minut bestelling keurig op tijd binnen. Netjes verpakt.

Snel duidelijk en volledig naar het zin

Op de website was al keurig aangegeven wat er te verwachten was van het product. Keurig een bevesting van de order en de verzending. Al meg al zeer tevreden

Paketje was snel bezorgd en past goed top

Ze staan voor wat ze schrijven en handelen ook daar na… prima service

Goed product, snel bezorgd

Snel en eenvoudig 3x kostuums besteld. Prijs/kwaliteit verhouding is prima. Snelle levering. Kortom erg tevreden. Kom zeker terug op deze site.

Supersnel

S’avonds besteld en de volgende ochtend uitstekend verpakt in huis, super service!

Prima, snelle service!

Wij hebben een uitstekende ervaring. De levering was ruim op tijd en volgens verwachting! De bestelling was ook nog een goedkoper dan op ander sites. Kortom prima ervaring dus!

Besteld, nog leuker dan op het plaatje

Besteld. Kleding was leuker dan op het plaatje, snel geleverd binnen 1 dag Prima service

Geweldige service, handig en snel

Het was heel prettig om te bestellen, duidelijke website met meerdere opties voor betalen en bezorgen. En snelle levertijd!

Jammer dat je weer verzendkosten mag betalen voor het terug sturen van producten.

Snelle bezorging

Het was super snelle bezorging

Snelle levering en goede kwaliteit

Voor de prijs was het zeker van goede kwaliteit. Daarnaast kreeg ik het de volgende dag geleverd wat perfect uit kwam.

Goede en snelle service

Goede ervaring. Wel jammer dat er geen mogelijkheid is tot gratis retourneren.

Super snelle levering en voldoet geweldig aan verwachting!

Voor 23.45 besteld is inderdaad de volgende dag in huis! Mooie kwaliteit en kleuren komen goed overeen met het voorbeeld. Dikke 10!

Supervlot en alles compleet!

Helaas was alleen de maat niet goed. Ook retour werkt uitstekend.

Zeer goed!

Ik ben zeer tevreden van deze website en uitzonderlijk snelle levering, ik had het pakketje nodig voor donderdag en had het pas zondag besteld, dinsdag was het al in huis. Overal was het een zeer goede ervaring.

Snelle en goede service met veel keuze

Makkelijk te bestellen als zo nodig makkelijk te retourneren. Veel selectie en goede prijzen.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW