Filter

Snel bezorgd

Op tijd besteld, de volgende dag in huis. Kostuum is niks meer of minder dan wat ik er van had verwacht. Dus gewoon helemaal top.

Super service fantastisch winkel

Super winkel al jaren bestellen wij onze kleding daar goede service en altijd top verpakt zou nergens anders bestellen

Goed en leuk materiaal!

Goed en leuk materiaal voor een feestje of avond je uit! Kleding zit goed!

Prima en snel!

Prima en snelle levering. Leuk pak en prijs/kwaliteit verhouding was goed.

Snelle levering en goed materiaal voor carnavalskleding.

Supersnel

Top winkel! Snelle levering en perfecte staat!

Makkelijk, vlo en snel geleverd

Aanrader, supersnel en gemakkelijk!

Overzichtelijke site, gemakkelijk bestelproces, snelle levering, prima kwaliteit en heldere mails omtrent het bezorgingsproces & de mogelijkheden (bijv retourneren). Aanrader dus!

Gevarieerd

Aangezien ik lang ben heb ik een grote maat nodig, dus minimaal xxl, maar daar was weinig keuze tussen

Top service!

Altijd zeer snelle levering en perfecte staat!

Heel erg tevreden

Ik ben erg tevreden met mijn bestelling . Ook een erg snelle levering. Top!!!

Zeer snelle service en kwaliteit producten

Ik had vrijdag avond besteld en zaterdag was t om 12 uur al aan de deur ik had het pak zondag nodig dus dat was heel mooi

Mooi kwaliteit en origineel pak

Mooi pak gekocht. Kwam de volgende dag al binnen. Super snel. Daarnaast mooie kwaliteit en voldeed precies aan de omschrijving. Erg tevreden mee. Je moet zeker hier bestellen.

Topservice en supersnelle verzending!

Topservice en supersnelle verzending!

Prima ervaring, de keuze ie reuze!

Prima ervaring! De keuze is REUZE!

Snel gevonden en geleverd.

Webshop is erg overzichtelijk. Wat ik zocht was vrij snel gevonden. Bestellen ook zo gedaan en snell levering. Factuur alleen niet mail gehad voor zover ik kon overzien maar kreeg ik snel toegestuurd na opvragen.

Zeer snelle levering, het was zoals ik verwachtte.

Uitstekende ervaring

Ik was erg onder de indruk van de bezorgservice en de snelheid ervan. Mijn pakket was heel snel binnen en in perfecte staat. De kwaliteit was ook erg goed en veel beter dan ik had verwacht van carnavalskleding.

Bestellen/ leveren en communicatie perfect

Mijn konijnen pak ziet er zelfde uit dan op de foto goeie kwaliteit

Super snelle levering als je kwaliteit wil bestel bij feestwinkel

Snelle service, prima kwaliteit/prijs verhouding

Besteld en de volgende dag in huis. Het materiaal is erg dun, daarom lekker luchtig op een feestje. Maten zoals omschreven in de maattabel.

Snelle goede service

Precies zoals op de foto

Skipak ziet er precies zo uit als op de foto. En supersnel geleverd

Super en netjes geleverd

Bestelling gedaan voor thema feest Hollywood van de brandweer post Zuidlaren deze website ga ik bij het volgende feestje weer bezoeken genoeg thema's en snelle levering en betaalbare items! Een echte aanrader voor iedereen die een thema feestje heeft.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW