Pluspunten
Goed en snel en hebben alles
Pluspunten
De prima webshop wordt gecomplimenteerd door de prima communicatie vanuit de winkel over de bestelling. Zodra er een probleem of langere levertijd is dan verwacht treden ze direct in contact met je. Ten aller tijden ben je op de hoogte van je bestelstatus. Ook in de winkel staat klantvriendelijke service hoog in het vaandel. Ze adviseren je waar nodig, en denken proactief met je mee.
VerbeterpuntenIk zou er waarde aan hechten om een voorraad status te zien in de webshop. Dan kan ik b.v. ook kiezen voor een alternatief artikel als ik niet wil wachten.
Pluspunten
Snelle levertijden, goede service, Technische ondersteuning bij vragen is perfekt
VerbeterpuntenIets meer de tijd nemen aan de telefoon voor de klanten
Voor het bedrijf geen verbetertips. wel voor de voorgemonteerde vast gelijmde velgen pus banden van traxxas .had ze met de eerste baterij alweer uit de velg.nam hem mee op vakantie naar zweden maar heb er maar kost lol van gehad.
Pluspunten
betrouwbaar en snelle levering
Verbeterpuntenik wilde kijken waar mijn bestelling was maar zag bij mijn geschiedenis geen bestelling
Pluspunten
Onderdeel besteld, was niet op voorraad. Keurig een mail ontvangen dat het onderdeel bij de leverancier besteld moest worden. Na enige tijd weer een mail dat het onderdeel opgestuurd werd, je weet als klant goed waar je spullen blijven. Voor vragen en/of info is het personeel ook bereid om je telefonisch kundig te woord te staan. Klasse winkel en personeel.
Pluspunten
Duidelijk...overzichtelijk
VerbeterpuntenVoor de thuis sleutelaars (upgraders) tips en trucs pagina Ofwel aanbeveling van de upgrades?
Pluspunten
Goed aankoop advies met duidelijke uitleg. Nabestelde artikelen snel geleverd.
Pluspunten
vaste klant erbij! Hartelijk dank
Pluspunten
Ik werd gebeld dat het door mij gekozen product niet meer op voorraad was. Ze hebben mij gebeld zo dat ik een keuze kon maken uit wachten voor het exacte product of een andere kleur te kiezen. Toen ik een keuze moest maken boden ze mij een gratis 220v lader aan als compensatie. Erg blij met de oplossing. Goede service
VerbeterpuntenOp dit moment geen opmerkingen
Pluspunten
Goede site, netjes en goed behandeld via de telefoon. Top!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Zeer goede service en erg vriedelijk personeel echte toppertjes
VerbeterpuntenVeral zo door gaan
Pluspunten
veel kennis van zaken flexibele opstelling klantgericht vriendelijk
Positive
Everything what i needed was accually IN STOCK !
Pluspunten
Ik bestel al geruime tijd bij hun en elke keer alles 100%.
Pluspunten
Hele nette service. nemen de tijd voor al je vragen te beantwoorden. En de levering is snel!
VerbeterpuntenN.v.t ga zo door!
Pluspunten
Een foutief vermelde prijs betekende enige irritatie vanuit mijn kant. Binnen 1 dag is er contact met mij gezocht, uitleg gegeven en een prima oplossing geboden. Prima professionele club. Ik zou er weer wat kopen.
Dank je voor de positieve beoordeling, was ook fijn gesprek en we zijn blij dat we alles hebben kunnen uitleggen Met vriendelijke groet Ben Trxxs ps de koffie staat altijd klaar
Pluspunten
Fijn dat als je beld, je goed wordt geholpen wat je wilt bestellen.
VerbeterpuntenGraag ook een vestiging in Zwolle,geen winkel richting het noorden?
Pluspunten
Werd zo spoedig mogelijk geholpen. Met mijn probleem. Alles werd gelijk opgelost geweldig das pas klant helpen
VerbeterpuntenTot nu toe geen tips. Alles is naar mijn wens
29 Dr V Beurdenstraat
Kaatsheuvel 5171GA