Pluspunten

Altijd een eerlijk en goed advies en enorm servicegericht. Er wordt altijd in mogelijkheden gedacht. De technische kennis is bijzonder goed en het assortiment altijd compleet. Het is zelden dat een onderdeel niet op voorraad is en zo niet, dan is het snel in huis. Een geweldige winkel voor een geweldige hobby!

Pluspunten

ik kan over trxxs-winkel eigenlijk alleen maar positieve dingen bedenken. ik heb een traxxas spartan 2e hands gekocht via marktplaats, na een tijdje varen was de regelaar aan het einde van zijn leven gekomen. toen ik hierover belde en uitlegde wat er aan de hand was kon ik een nieuwe motor regelaar met motor voor een mega scherpe prijs ophalen. ook de service is dan gewoon fantastisch je word geholpen waar nodig en verder. de mensen weten alles van wat ze verkopen dus voor advies ben je hier ook aan het goede adres. ik ben al bij vele modelbouw zaken geweest maar trxxs kaatsheuvel is voor mij de PLACE TO BE... deze zaak laat vele concurrenten ver achter zich. al vele malen ook via internet onderdelen besteld, dit is nog steeds niet verkeerd gegaan alles in 1 a 2 dagen gewoon in huis en kan ik weer rijden of varen. ik zeg mannen jullie weten hoe het moet.

ik kan me zo niks bedenken. de voorraad is perfect jullie hebben voor mij altijd alles op voorraad. ga vooral zo door.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

heb er al 2 slayer pro's gekocht ben er zeer tevreden over wisten precies wat ik zocht en nooit geen spijt van de aankoop gehad . service is er super krijgt goede uitleg als je iets wil weten . leuke mensen kom er graag .

ja verbeter punten ja dat is een goede als ik ze heb plaats ik ze zou er zo geen op kunnen noemen .

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Je kunt hier altijd komen voor een goed advies scherpe prijzen en super service . Mensen van de trxxs-winkel nemen altijd geruim de tijd voor je om uitleg te geven een een goed koop advies te geven en willen je niet meteen het duurste aansmeren maar altijd het beste !

Geen Verbeter punten kom er graag en als ik dan toch een klein puntje moet noemen zou ik zeggen dat als er overal prijskaartjes op zitten het vaak voor klanten makkelijker kijken is ook voor de jongere hobbyisten onder ons die vaak met hun beperkte gespaarde geld komen . Maar verder echt een top winkel !

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Service, kennis en klanten staat bij dit bedrijf op nr 1 top kan niet beter

Zo doorgaan geen verb

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Prettig telefonisch contact gehad waarbij ik direct werd teruggebeld. Knap advies over mijn kapotte XO-1 gekregen en mijn nieuwe wagen werd op dezelfde dag verstuurd. Internetwinkelen anno 2016, gewoon zoals het hoort te zijn. Mooie site, goed contact en snel in huis!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

top winkel met top service jongens zo vol houden kan niet beter

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Afgelopen week een nieuwe Traxxas Bandit gekocht, een dag later al tegen een boom gereden. Ik hoefde alleen het onderdeel te betalen en overige reparatiekosten werden gratis afgehandeld. Superservice bedankt nogmaals.

Ga zo door Top.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

mooie winkel ruim assortiment

ik kwam met een tamiya tt02 R en werd nog net niet weg gejaagt omdat ik geen traxxas auto had (althans dit gevoel wekte in mij op) vind ik erg jammer inmiddels bij een andere winkel wel een prettige aansluiting kunnen vinden.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Weten veel over rc

Meer aandacht geven aan de klant die ze helpen en niet alle klanten tegelijk willen helpen, of bemoeien met een andere verkoper....

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Hebben meeste delen opvoorraad. Prijs is goed

Reeds besproken met Ben

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Klantgericht. Is er een probleem, dan wordt er een oplossing geboden. Meer dan erg netjes. Veel artikelen op voorraad, snelle levering.

De site is wat informatie niet altijd bijgewerkt. Zo staat er bij de X-maxx nog altijd een update dat deze 20-12-2015 geleverd wordt (en oude prijs staat nog genoemd)

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Alleen kunnen beoordelen op Snelheid/levertijd. Op de site onderdelen besteld. Deze werden zeer snel geleverd.

Zou leuk zijn als er kortingsacties komen. Inmiddels al een aantal keer onderdelen besteld. Nu hebben we weer onderdelen nodig. Loopt aardig in de papieren. Onderdelen zijn prijzig. Kunnen misschien beter een hele nieuwe rc auto bestellen.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Erg vriendelijk en behulpzaam! Er werd keurig gebeld toen de levering verlaat was. Erg prettig want dat gebeurd bijna nergens meer.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke site, uitgebreid assortiment.

Product was niet goed verpakt (folie over originele verpakking, geen doos met opvulmateriaal).

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Ik werdt nog even gebeld na mijn online bestelling over de kleur van mijn wheeliebar want die keuze kon ik niet maken bij een complete auto . Top

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer goede kennis en betrouwbaarheid, goede prijs kwaliteitsverhouding!

soms weinig producten op voorraad die dan nog besteld moeten worden, wat de levering langer maakt.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Geachte, Ik wil jullie van harte bedanken, maar ook feliciteren met de excellente service die jullie mij geboden hebben! Alles was nog maar besteld en ongelofelijk snel geleverd! Met vriendelijke groeten, Marc De Bille

Ik zou niet weten wat er nog beter zou kunne, alles was top!

29 Dr V Beurdenstraat

Kaatsheuvel 5171GA