Snel geregeld

Snel kaartjes gekocht. Top

Snel alles in orde, top.

Alles ging vlot, was het maar overal zo!

super makkelijk kaartjes bestellen

Binnen no-time kaartjes besteld en ontvangen in de email.

Supergoede service

Makkelijk bestellen en personaliseren. Helemaal top

Top en snel

Goeie communicatie, barcode wordt snel gestuurd.

Handig , makkelijk en duidelijk

Makkelijk overzichtelijk en snel zoals je graag wilt wanneer je tickets besteld.

An event as possible!!

Hoe duidelijk moet ik zijn?

Altijd goeie service

Website werkt altijd en goed contact met de klantenservice waarbij nodig

Makkelijk in gebruik

Ik bestel meestal voor friday afternoon via deze site kaartjes. Gaat altijd prima en snel.

Handig maar voor verbetering vatbaar

Aanmaken account kan eenvoudiger. Qr code niet te maken. Persoonlijk advies en hulp moet veel beter. Uitbetalen gaat prima

Correct

Heel vlotte manier om tickets te bestellen. Alles is heel correct en duidelijk verlopen!

Helemaal top

Werkt snel en makkelijk 0 keer problemen gehad

Erg leuk en leerzaam!

Eventi is erg handig om de leuke producten van Hemlab mee aan te schaffen. Het is zo geregeld!

Vlot en snel

Makkelijk en snel om tickets te kopen. Nog nooit problemen gehad!

Snel en fijn dat de tickets gereserveerd blijven!

Razendsnel en super duidelijk

Razendsnel en super duidelijk

Snel en duidelijk

Snel en duidelijk. Gebruiksgemak. Wat mij betreft mag het bedrag inclusief service- en betalingskosten zijn, dat wel ;-)

Werkt altijd perfect!

Ik bestel heel vaak tickets via eventix en heb echt nooit gezeik gehad ermee. Zelfs toen ik een keer mijn tickets kwijt was kon ik ze via de site terug vinden. Ik sta nooit met een ongeldige ticket voor de deur van een event. Zeker een aanrader!

Perfect voor familie

Meerdere concert tickets gekocht via deze site

Tot nu toe elke keer top!

Werkt altijd goed

Kaarten kopen bij eventux is super makkelijk en het gaat altijd goed. Het is zo gepiept, super fijn!

Werkt super

Eenvoudige betalen zonder effort

Snel kaartjes besteld

Werkt goed, duidelijk en snel klaar.

Super snel en gemakkelijk

Het bestellen van de tickets gaat super snel en gemakkelijk. Ik heb nooit problemen met de website. Ook fijn om een verzekeringsoptie te hebben in het geval van verhindering door bijvoorbeeld ziekte of andere redenen.

Multimediapaviljoen Horsten 1

5612 AX Eindhoven