Snel en efficiënt

Een snel en efficiënt model waarbij er weinig handelingen aan te pas komen.

zeer vlot gemakkelijk

zeer vlotte betaling, geen problemen overzichtelijk duideljk

Snel en goed geregeld.

1e x online besteld. Erg makkelijk en goed te doen. Top.

Makkelijk

Ik vind kaarten bestellen via Eventix super makkelijk en betrouwbaar.

Snelle afhandeling zonder poets pas

Het verliep vlekkeloos en vlot, 1 minpunt dat je niet direct de kosten ziet na selectie van verzekering op de tickets bij anuleren

Altijd top!

Ik heb nog nooit problemen met eventix gehad! Altijd goede service & ze bezorgen mij goede feestjes!

Het ging erg soepel en gemakkelijk, fantastisch!!

Moeiteloos tickets gekocht

Nog nooit problemen ervaren met eventix en heb al meerdere keren tickets gekocht. Gewoon top!

Flexibele en uitgebreide ticketshop, intuitieve interface

Flexibele en uitgebreide ticketshop, intuitieve interface. Uitstekende support, snelle respons op vragen. Zeer tevreden mee.

Het is makkelijk en simpel

Het is onwijs makkelijk om alles te begrijpen!

Eventix werkt via een ontzettend makkelijke manier! Ik heb werkelijk waar nog nooit problemen ervaren met eventix! Nadat ik het verkeerde email adres had ingetypt, mailde eventix heel snel terug en was het opgelost. Mega goede service

snel en makkelijk

tickets kopen is makkelijk. snel afgerond en betaald zonder complicaties.

duidelijk

Goeie site waarin alles duidelijk vermeld staat

Fijne website! Duidelijk en zeer snel mijn kaartje voor het Foute feest Xxl in Goes kunnen bestellen. Top!

Perfect, geen problemen.

Kaartjes bestellen met eventix ging super snel en de stappen waren makkelijk te volgen.

Ik ben superblij met mijn kaartjes en het proces verliep weer goed. Ik vind het fijn als evenementen gebruik maken van eventix.

Op en top!

Niets van problemen, niets op aan te merken

Quick and easy ticket service!

Eventix enables a quick and easy ticket service. Short queues and accepts a wide range of payment methods!

Zeer makkelijk!

TOP

Snel en eenvoudig

Werkt makkelijk. Overzichtelijk en je kunt alles snel invullen doordat gegevens kunnen worden overgenomen naar andere velden.

Werkt fantastisch. Bestel vaak via eventix en nooit klachten of verbeterpunten gehad. Top Site!

Vlotte service

Niks op aan te merken.

Stond als 205e in de wachtrij stond er dat ik door kon om de tickets te kiezen stond er dat alles al gereserveerd was en kreeg het een error. Uiteindelijk gelukkig nog ticket weten te bemachtigen

Multimediapaviljoen Horsten 1

5612 AX Eindhoven