Erg duidelijk en overzichtelijk

Het bestellen van een ticket ging erg simpel en snel.

Een beter ervaring kan niet

Eventix is overzichtelijk, zijn tot laat bereikbaar voor vragen en hulp. Misschien een handige functie om in 1 account per event uit te kunnen laten betalen. In plaats van alle bedragen van je events bij elkaar uitbetalen. Maar 0 klachten over eventix, keep it up

Perfect, zeer makkelijk om te doen!

Heel erg goed.

Ik had geen problemen zeer goede hulp

Snel duidelijk en makkelijk!

Al een paar ervaringen gehad met Eventix en altijd tevreden. Betalen gaat snel en ontvangen ook. Ga zo door

Super goed geregeld

Altijd netjes mijn kaartje gekregen en anders netjes met een refund terug.

Super snel en makkelijk

Super site en een snelle service. Dubbel geboekt en heel snel het geld teruggeboekt op mijn rekening.

Gemakkelijk en snel

Heel gemakkelijk en snel tickets kunnen kopen

Gemakkelijk en vlot

Alles ging gemakkelijk en vlot. Alles was zeer duidelijk zonder twijfel te zaaien.

Snel en makkelijk

Ik heb nog niet veel ervaring met eventix, maar tot nu toe werkt het snel en makkelijk.

Super goed

Ik ben blij met de snelheid van het systeem waar jullie mee werken. Ga zo door!!

Super tof!

Geweldig systeem, makkelijk voor iedereen

Wij zochten een makkelijk en betrouwbaar ticketingsysteem dat ons uit de brand kon helpen voor enkele evenementen. Eventix werd ons aanbevolen door een partner en stelde geen moment teleur.

Works amazing

Klik en klaar!

Goede site voor tickets

Duidelijke site

Snel en overzichtelijk!

Goede duidelijke communicatie

Het was een makkelijk order proces. Geen problemen gehad (bij deze order). Wel in het verleden een probleempje gehad maar dat is ook weer meteen opgelost. Door eventix.

Q

Gemakkelijk en snel

Snel en gemakkelijk, direct kaarten in mijn inbox.

Soepele aankoop van het ticket

Alles in orde, ticket kopen was zo geregeld

Werkt snel

Makkelijk door programma heen

Snel en eenvoudig !

Kon snel en gemakkelijk betalen, Alles was duidelijk en zo via de stappen te volgen !

Makkelijk

Het was snel en makkelijk gedaan, geen moeite mee gehad

helemaal top

het was geweldig