Super snel geregeld

Kaartjes besteld en ging super snel!!

Hele fijne en duidelijke site, helpt je er goed doorheen.

Goed product en service!

Makkelijk mee te werken en altijd zeer goede service

geweldiggg!!

echt super helemaal blij!

Helemaal geweldig

Eventix is geweldig

Dekmantel verkoop verliep zonder enig probleem

Bij de verkoop voor dekmantel verliep het snel en alles was overzichtelijk in te vullen

Goed georganiseerd!!

Fijn dat je eerst een aanbetaling hoefde te doen! Alles heel duidelijk! Ik had een paar vragen en de organisatie reageerde heel snel. Heb er zin in!

Enorm snel tickets besteld en betaling meteen doorgekomen, 10 punten.

Een goede duidelijke website

Het was een overzichtelijk en duidelijk om via Eventix kaarten aan te schaffen.

Gewoon goed

Heel erg handig

Topervaring! Persoonlijke begeleiding en betrokken gasten!

Vanaf het eerste moment hadden we een goed gevoel bij Eventix. De manier van communiceren is informeel maar uiterst professioneel. Ze weten waar ze het over hebben en konden ten alle tijden snel inspelen op onze behoeften. We zijn erg tevreden over de samenwerking en zullen deze in het vervolg absoluut voortzetten.

Super fijne ervaring

Hele fijne website om tickets te kopen. Fijn dat je een keuze kan aanvinken en ook via smartphone erg fijn om te gebruiken. Super fijn dat de tickets meteen in beeld kwamen na aankoop. Top!

Ja top nieuwe systeem werkt top

Ik vind het nieuwe systeem met meer zekerheid zeer fijn, je hebt erdoor meer zekerheid en de kaartjes voelen goedkoper.

Helemaal happy. Eindelijk weer tickets bestellen

Super makkelijk en snel

Binnen 2 min een ticket veilig en snel kopen is geweldig

Altijd tevreden nooit last van problemen je kan binnen 2 sec een ticket kopen en je weet dat alles goed en veilig gebeurt

Goed geregeld

Wachtrij was erg goed geregeld, website duidelijk nadien.

Heel efficiënt!

Dik in orde. HEB ER AL ZIN IN XD

kopen van een tweedelig verknipt ticket

Goede communicatie via mail en een fijne optie om ivm corona het ticket in twee delen te kopen. Goede, comfortabele service!

Werkt goed

Alles werkt soepel. Tickets zaten binnen enkele seconden in mijn inbox.

Eenvoudig en betrouwbaar

Altijd goed verloop van aankoop en afhandeling. Betrouwbaar medium. Goede service .

Supertof! en makkelijk voor het opzetten van een event.

Ik host een event bij eventix en hun systeem is heel makkelijk om te beheersen en de ondersteuning van de snelle customer service is uitstekend!

Eventix makkelijk en betrouwbaar

Via via ben ik terecht gekomen met dit online ticket platform. In het begin nog een beetje zoeken maar toch is alles vrij duidelijk. het Eventix team staat echt voor je klaar, zelfs voor de gekste vragen. Ik kan het alleen maar aanraden naar iedereen die iets organiseert!

Never again

In February 2020 I have ordered 6 tickets (300e) for Festival, unfortunately was canceled till today company didint refund money back or give the new date nothing at all. They are giving me advice that I have to go and look for festival company on Facebook or other social media and communicate with them about my refund. I never experience something like that. Unfortunately I can’t contact company they don’t answering as well. Eventix doesn’t have any costumer service. Unfortunately I have to have them half star ⭐️ other ways I can’t post this.

Duidelijk goedwerkend systeem

Was makkelijk een kaartje te kopen en fijn dat mijn gegevens vanzelf aangevuld werden.

Multimediapaviljoen Horsten 1

5612 AX Eindhoven