Snel

Lekker rap met al die rappers

Fijn

Snelle mail ontvangen met de tickets, hou ik van!

Fijn

Snelle mail ontvangen met de tickets, hou ik van!

Fijne en overzichtelijke omgeving

Ik heb heel makkelijk kunnen afrekenen via het systeem van eventix! Super fijn systeem, overzichtelijk, mooie uitstraling en ook nog eens goed te gebruiken op een mobieltje. Super! Kon ik maar elke dag bestellen met eventix (nee dat is overdreven maar oprecht fijn systeem).

Overzichtelijk en zeer snel

App is duidelijk en mooi vormgegeven. De gebruikte kleuren geven rust en helderheid

Love the service, sooooo easy

Can't wait to visit .....

Great and quick experience

Great, quick website and easy ordering. Nothing to complain!

Praktisch en snel geregeld!

3 korte stappen en door het connecten met facebook binnen een paar seconden geregeld!

snel en duidelijk!

prettig ogend, snelle verwerking van gegevens en duidelijke informatie

Super service, nooit problemen gehad

Allereest is het super dat er geen geneuzel is met extra kosten voor persoonsgegevens. Een van de weinige ticketshops waarbij er nooit iets fout is gegaanm dus 1000 maal top!

Easy way to buy your ticket

I have a great experience with Eventix, everything is on the website looks really obvious and works really smooth.

Gemakkelijk te gebruiken!

Het vinden en kopen van de kaartjes kon binnen 3 minuten geregeld worden. De informatie was duidelijk en overzichtelijk. Goede ervaring!

Helemaal goed

Super handig

Kaarten direct ontvangen met een download link top!

Duidelijke instructie, snelle procedure, kan weinig fout gaan!

De instructies zijn goed te volgen en de reservering is snel gemaakt.

Goed geregeld bij Eventix👌

Werkt snel en makkelijk

Hartstikke praktisch!

Binnen één minuut tickets kunnen kopen voor een geweldig feest, ideaal!

Vlotte en duidelijk site voor het bestellen van tickets

Geen langdradige formulieren klik klik klik en de kaartjes waren binnen.

Prima systeem met goede helpdesk

Goed systeem wat voor ons veel tijd bespaart omdat we anders machtigingen moesten incasseren. Het menu vind ik niet altijd even logisch, soms is het lastig om iets te vinden. Daar staat tegenover dat de helpdesk snel en goed helpt!

Snel en goed gehandeld. Snel betaald in een goed omgeving vergeug ne er nu al op

Duidelijk & snel

Je kan heel snel tickets bestellen. Alles staat duidelijk omschreven en je hoeft geen eindeloze informatie in te vullen. Hele fijne ticket service.

Geweldig zonder problemen

Makkelijk te boeken, fijn dat je oude gegevens worden ingevuld

perfect

alles is duidelijk. afrekenen ging vlot. Ook hebben ze meerdere betaalmogelijkheden.

Multimediapaviljoen Horsten 1

5612 AX Eindhoven