Makkelijke en modern

Lekker makkelijk, van deze tijd en voor de snelle beslisser

Super eenvoudig om voor meerdere personen tickets te bestellen zonder daar extra gegevens voor in te vullen....top!!

Gewoon niets op aan te merken.

Binnen 10 keer klikken en 2 minuten de juiste kaartjes gekocht. Daarna binnen een halve minuut een bevestiging gekregen. Gewoon goed.

Betrouwbaar & snel

Deze club heeft een goede klantenservice, is betrouwbaar en een goede reputatie. Mg zich meten met de grote jongens

Snelle goede service

In het verleden wat vragen gehad over tickets, dit werd direct goed opgelost, Goede service goede bereikbaarheid

Makkelijker en sneller kan niet!

Het is makkelijk en snel kaartjes bestellen. Er word geen overbodige informatie gevraagd en je bent zeker dat je ze meteen op je email krijgt.

Prima snelle en goede kaart verkoop. Nooit problemen.

Makkelijk en snel

Snel en makkelijk kaarten bestellen bij eventix

Supermakkelijk en snel

Eventix werkt perfect, met een makkelijk doorloopbaar en snel proces. De tickets stonden meteen op mijn email en ik kon meteen gaan!

Snel

De betaling gaat erg snel en het duurt niet lang voordat je je tickets hebt besteld.

Super easy!

Leuk event, kaartjes zo gekocht. Top!! :)

Goeie site voor je tickets

Je krijgt super snel je tickets en je kunt ze meteen downloaden, super!

Good service

Clear, friendly and quick

Werkt soepel, en is zeer duidelijk

Alle knoppen doen waar ze voor bedoelt zijn. Alles is duidelijk aangegeven en er worden niet meer gegevens gevraagd dan nodig. Zeer gebruiksvriendelijk

Vlugge bestelling

Kaartjes vlug in the pocket.. betaling gaat uitstekend

Makkelijk snel tickets besteld voor een feest.

Zie bovenstaande zin ;)

Werkt super makkelijk!!

Werkt eenvoudig en snel geregeld!

super simpel

Makkelijk te doen.Duidelijke instructie.

Snel en super duidelijk

Eventful!

Heel simpel om kaarten te kopen!

Sometimes lacking functionality, but very helpful support

It is obvious that Eventix is a relatively new company, as some functionality was initially lacking. However, its support services was great as it tried to find solutions to my problems. Additionally, the pricing of Eventix is very attractive.

Prettig en betrouwbaar

We werken nu een geruime tijd met Eventix en zijn over het algemeen tevreden over de werking, service en het platform. Zo nu en dan ondervinden we uitdagingen zoals instellingen die enkel via een medewerker te wijzigen zijn, het lang zoeken naar bepaalde gegevens/instelling en het ontbreken van een app voor de backoffice. Daarentegen zijn we zeer te spreken over de bereikbaarheid van servicemedewerkers, betrouwbaarheid van het systeem en het gemak om een evenement aan te maken en direct online te zetten.

Ecellent

Super friendly and professional.

very easy

easy to use, if you are stuck anyway, one phonecall to eventix is enough

alles geregeld in een mum van tijd.

snel tickets via Eventix gekocht en gedownload.

Multimediapaviljoen Horsten 1

5612 AX Eindhoven