Pluspunten

- Veel mogelijkheden - Uitstekende service

Pluspunten

De klantenservice is perfect en heb ik helemaal niets op aan te merken! Je wordt heel vriendelijk, redelijk snel en geduldig geholpen. Uitbetalingen gaan ook altijd snel! Perfect!

Niet alles is even overzichtelijk of werken bepaalde functies nog niet naar behoren. Bijv. Events die er dubbel instaan en je niet meer weg kan halen. (tenminste dat is niet snel te vinden) Ook veranderd tekst soms plotseling bij het ene event van het andere event. Geen idee hoe dat komt.

Pluspunten

innovatief en erg goede helpdesk (complimenten daarvoor). Veel opties voor custom dingen. Luisteren echt naar feedback. Bijzonder schappelijk geprijsd. Allround erg tevreden.

Mogelijk meer tutorials (evt video) voor opties want veel zaken zijn wel wat uitzoekwerk. Ik ben helemaal blij met het feit dat er zo veel verbeteringen worden doorgevoers, maar het is iedere keer wel opnieuw uitvogelen hoe alles werkt. Nu neem ik daar her en der wel de tijd voor, maar ik gok dat ik nog niet alles optimaal benut en het wordt ook lastig om teken als tickets aanmaken uit te spenderen aan derden als het vaak blijft veranderen. Ik neem dit nadeel voor lief overigens, maar als er winst te behalen is dan is het daar.

Pluspunten

Eenvoudig in gebruik Contact is snel en vriendelijk en heel behulpzaam!

Ik zou graag een app willen waar ik de vorderingen kan volgen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle hulp, makkelijk events aan te maken

Een app waarbij het aantal verkochte tickets makkelijk te zien is. Een moderner design voor het aanmaken van events.

Pluspunten

Bereikbaar en behulpzaam

Pluspunten

Goede, snelle communicatie. De mensen van Eventix zijn heel behulpzaam en denken met je mee.

Pluspunten

goed systeem, werkt prima, fijne support

Iets gebruikersvriendelijker interface zou mooi zijn.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer snelle responds op vragen.

Ik zou de app wifi en firewall vriendelijk maken. De app werkte zelfs niet op mijn fritzbox thuis. Helemaal mooi zou zijn als de app offline zou kunnen werken. Dus dat er geen verbinding nodig is. Daarnaast zou ik wat meer instellingen beschikbaar stellen op het gebied van facturatie. Nu gaat dat via support.

Pluspunten

zeer goed bedrijf.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- goede support hulp - lage fee voor de klant - scan app werkt goed

- ticketprijzen in centen zijn irritant - duurde bij mij even voordat ik doorhad hoe ik instelde dat bezoekers ook hun leeftijd + woonplaats moesten invullen - aanmaken van een event kan nog wel simpeler, moet altijd nog wel even zoeken

Pluspunten

Duidelijk, eenvoudig, behulpzaam, eerlijke prijs.

Meer features.

Pluspunten

Heel snel op te zetten, makkelijk, financieel makkelijke geregeld, veel opties en mogelijkheden, snelle service.

De website is vaak traag (maar lijkt de laatste tijd beter) en ondanks dat alles prima werkt kan de user experience en interface nog wel stukken gebruiksvriendelijker, het zijn net die kleine puntjes waar je aan gaat ergeren.

Pluspunten

Goed op de hoogte van de laatste technische mogelijkheden. Erg flexibel en goed te bereiken.

Nog niet gevonden

Pluspunten

- Gemakkelijk in gebruik - Goed aan te passen naar eigen huisstijl en wensen - Snelle en goede support - Goed overzicht van verkochte kaarten e.d - Soepel systeem

Pluspunten

Overzichtelijk, makkelijk en dus erg fijn om mee te werken.

Pluspunten

Zeer behulpzaam. Programma zit goed in elkaar

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Er klantvriendelijk, makkelijk te bereiken.

Er zijn een aantal dingen in het systeem die niet handig zijn. Zo kun je niet met meerdere personen tegelijk op een account werken, en gaat de offline verkoop over de capaciteit heen.

Pluspunten

Goed, Ik kan op een nette manier mensen een kaartje geven voor een geweldig lage prijs.

Bijna geen, Jullie reageren bijna direct tot 2 dagen na ik een vraag stel, en voor de rest perfecto!

Pluspunten

Vriendelijk personeel, altijd bereid vragen te beantwoorden, goede prijzen, handelbare tool, hebben kantoorhond

Ik heb persoonlijk altijd dat zodra ik de dashboard pagina refresh, ik dit 2x moet doen omdat de teller van de kaartverkoop de eerste keer niet gaat lopen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Schakelt snel

Pluspunten

Werkt plezierig, prettig. Reageren snel bij vragen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle uitbetaling

Zeer trage laad tijd

Multimediapaviljoen Horsten 1