Gevonden wat ik al jaren zocht

Eindelijk gevonden en snelle verzending

Goede service. Overzichtelijke website en snellen levering

Goede service. Overzichtelijke website en snellen levering

Moest een aantal dagen wachten voordat het verstuurd was. Zou volgens de site de volgende dag zijn, dat was niet zo maar alsnog binnen een week binnen.

goede kwaliteit, goede prijs en snelle levering

prijs, kwaliteit en snelheid levering zijn top. en een handige en overzichtelijke website

Product had iets sneller verzonden mogen worden, maar verder helemaal prima. Goede, makkelijke retourservice, dat is fijn!

Service met een hoofdletter

Na het plaatsen van een bestelling een mail gestuurd dat ik een foutje had gemaakt en of ik dus iets kon wijzigen. Dit werd snel opgepakt en aangepast. Zelfs zonder bij te betalen…..wat een service!! Ook snel verzonden en alles goed in orde. Ik zou Bouwtools dus zeker aanbevelen.

SUPER

GOED BEDRIJF

Lekker snel

Het juiste item werd snel geleverd dus prima zo

goede info op de site, vlotte levering,

goede info op de site, vlotte levering,

Voor wat ik besteld heb schreeuwend duur!

Ik had het product echt nodig maar de prijs viel wel mee maar de ruim 9 euro verzendkosten slaan echt nergens op want had in een envelop zo door me brievenbus gekund.

Alles geleverd zoals beloofd

Ik moest even denken wat ik gekocht had. Is in ieder geval een goed teken

Snelle goede service

Bestelling was meteen verzonden en kon ik de volgende dag op het door mij gekozen afhaalpunt ophalen.

Rete snel geleverd en voldoet aan omschrijving en verwachting, mooi ding die sluitplaatbuiger

Gemakkelijk bestellen en snel geleverd

Gemakkelijk bestellen en snel geleverd

Incomplete artikelen en een retourtje ontvangen

Helaas was en de deuropvanger incompleet, er waren geen schroeven bijgeleverd terwijl dit wel hoort. Duidelijk een retour artikel ontvangen aangezien de deuropvanger flink beschadigd is, met name de beugel voor bevestiging. En dus geen enkele schroef in de set om de deuropvanger te kunnen monteren. Daarbij de de deurhaak voor buitendeur met stootbumper ook incompleet, daar zat ook geen bevestiging bij voor aan de muur. Als dit niet bijgeleverd wordt is het prima, maar er staat niets in de beschrijving op de website hierover. Hierdoor moest ik alsnog naar de bouwmarkt en kon ik net zo goed iets vergelijkbaars halen bij deze bouwmarkt. Al met al teleurstellend

Goed en uitgebreid advies

Ruim assortiment, maar vooral erg goed advies op maat voor aanschaf.

erg goede service

Erg goed geholpen. Direct contact na mail. Foute bestelling door deels onjuiste informatie op de site en doordat ik het niet goed had gelezen is netjes opgelost zonder extra kosten voor mij. Erg netjes! verder goede producten voor goede prijs. Een topper daar ga ik vaker iets bestellen.

Helemaal top

De bestelling ging soepel en was zeer snel geleverd.

Precies wat ik nodig had

Mooi product. Heel geschikt voor ramen van oudere huizen. De stift is variabel in te drukken tussen 30 en 45 mm. Die maximale lengte had ik net nodig. Nu heb ik drie raam hendels vanuit de jaren 60 vervangen voor mooie hendels met een moderne uitstraling.

Prima prijs kwaliteit verhouding

Haajlkje voor kunstof raam

Raam werk van 1994. Binnen 1 dag afgeleverd. Super blij

Goede service.

Wij werden met de gehele voortgang goed op de hoogte gehouden. zeer tevreden.

Nijverheidsstraat 25C

3861RJ Nijkerk