Zeer tevreden.

Ik ben zeer tevreden met de producten, ziet er mooi uit en voelt degeljjk aan. Prijs / kwaliteitverhouding is goed.

Komen afspraak na

Wat ik bestelde werd snel geleverd

Snel en goed

Snel (binnen 24 uur) en mooie producten

Gewoon, vlot het gewenste item ontvangen.

Gewoon, vlot het gewenste item ontvangen.

prima geregeld!

Snelle site en levering. prima!

goed advies, snelle levering

Goed persoonlijk advies en snelle levering

Razendsnelle en accurate afhandeling van mijn bestelling. Communicatie uitstekend.

Afhandeling in amper een uur uitgevoerd. Een dag later had ik de bestelde spulletjes in huis.

Was op zoek naar een mogelijkheid een kunststof deur in meerdere standen vast te kunnen zetten, werd gewezen op deze site door het bedrijf die de deur komt plaatsen. Goede overzichtelijke site.

Prima kwaliteit

Supersnel geleverd en solide materiaal!

Uitstekende communicatie en bestelling keurig geleverd.

Ondanks een wat langere levertijd heel tevreden over de communicatie en de afhandeling. Ook de vragen werden vakkundig en snel beantwoord.

Super snelle levering

Goede kwaliteit product. Deze werd de dag er na al geleverd.

Snelle reactie op vragen met goede oplossing voor probleempje.

Duidelijke website, hele snelle levering

dik tevreden

ik stelde een vraag en jullie kwamen met een heel goed alternatief ,ben heel blij mee ,en keurige prijs

hier wordt meegedacht, goede service !

hier wordt meegedacht, goede service !

Prima snelle en goede levering van juiste materiaal. En dat tegen een prima prijs. Wat wil je meer?

Prima levering.

Communicatie en levertijd in orde. Product netjes verpakt. Ik ben een tevreden klant.

Geleverd volgens afspraak!

Heel goede service

Vriendelijk, soepele service. Produkt degelijk.

Prima ervaring!

Overzichtelijke site met goede prijzen. Veel producten die makkelijk te vinden zijn. Berstellen en betalen gaat simpoel. Goede communicatie en snelle verzending en levering.

snelle levering goede prijs

gewoon goed

Mijn bestelling is snel geleverd en was netjes op orde.

Snelle en goede service

Bouwtools heeft onze brievenbus erg snel geleverd en communiceerde daar ook duidelijk over. We zijn erg tevreden!

prima levering

Alles simpel en correct .

Goede prijs, snelle levering

Een AXA Remote 2.0 elektrische raamopener besteld bij Bouwtools. Bij hen de beste prijs gevonden. De levering was goed en vooral snel!

Nijverheidsstraat 25C

3861RJ Nijkerk