Moest 1 artikel terug sturen omdat de maat niet goed was. Had geld binnen 2 dagen retour, zo hoort "t. De informatie op de website zou iets uitgebreider kunnen.

Product snel en netjes afgeleverd, voldoet prima aan gestelde eisen.

Product snel en netjes afgeleverd, montage was eenvoudig. De deur kan nu eindelijk op iedere gewenste stand open gezet worden. Voldoet dus prima aan gestelde eisen.

Het was binnen. Bestelde zag er goed uit. Prima verpakt. Teruggestuurd omdat wat ik bedacht had niet kon, maar mijn geld had een dag later weer terug. Supersnel, heel fijn.

Snelle en complete levering!

Snel geleverd en goed product

Ik had 2 Dictator deurvastzetters besteld. Deze zijn snel geleverd en zijn van goede kwaliteit. En zien er degelijk uit.

Snelle levering goed product.

Deurvastzetter gekocht, de enige plek op het internet waar ik deze kon bestellen!

Goede producten, goede verzending. Helemaal top.

Professionals!!

Goeie communicatie, snel geleverd, eerlijke prijs, goed product !!

Snel en goed

Snelle en bondige communicatie en afhandeling van zowel aankoop als retour. Goede prijs/kwaliteit.

Niks op aan te merken!

Makkelijk te bestellen en snel in huis.

Snel geleverd volgens afspraak

Snel geleverd volgens afspraak en duidelijke website

Goede product en een goede, snelle service

We hebben een deursluiter besteld. Dure dingen, maar wilden graag een goede. Makkelijk te bestellen en snel geleverd. De prijs is netjes voor kwalitatief hoogwaardig product.

Fijn bedrijf

Exacte beschrijving, snelle levering

Duidelijke web shop, exacte beschrijving, snelle levering, perfect!!

Prima snel en niet te duur

Snelle levering!

Snelle levering en niet duur

Snelle levering en niet duur

Levering was heel snel. Helaas niet het juiste product, maar ook de reactie op mijn vraag hoe te retourneren was snel en duidelijk.

Super snel geleverd dag er op al binnen

Goede ervaringen

goed product

Goed product en snelle levering

Prima product en snel geleverd

Ik heb een paar deurdrangers besteld voor de garagedeuren, deze werden snel geleverd en voldoen aan de verwachting.

Goed verpakt

Bouwtools denkt mee, zelfs als DPD er een puinhoop van maakt.

Goed en snel

We hebben de brievenbus snel en zonder problemen ontvangen. We zijn zeer tevreden over de kwaliteit en de snelheid.

Nijverheidsstraat 25C

3861RJ Nijkerk