Laden reviews...
77 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen een breed assortiment en snelle levering. De communicatie is meestal duidelijk en vriendelijk. Prijs-kwaliteit wordt over het algemeen als gunstig gezien, terwijl sommige aanwijzingen over terugzendingen of verpakkingen ter sprake komen. De ervaringen zijn overwegend positief en probleemloos.
Frustrerend, dus een alternatieve leverancier gezocht.
2 August 2025
Willem
Oostvoorne
Ik kocht een Antraciete deurvastzetter met vaststelling Art.nr.: 266356-2. Het onderdeel werd razendsnel geleverd en oogde prima. Bij de montage werden echter verschillende zwakheden in het ontwerp duidelijk: a) het stootrubber is te dik, de deurval sluit daardoor enkel als je zwaar de deur aandrukt > stukje rubber weggesneden. b) er is geen enkele voorziening om verticale of horizontale montagespeling mogelijk te maken, beide stukken (één op de muur geschroefd, het andere op de deur geschroefd) moeten perfect uitgelijnd zijn of de vanger werkt niet > ik heb een tussenplaat moeten maken om de vanger te kunnen uitlijnen op de beugel. Conclusie: snelle service, product voor de handigere harry.
21 July 2025
Robert
Mechelen
Deurvastzetter voldoet perfect!
6 July 2025
Peter
Roermond
Ik werd opgebeld over de levering van een dranger en tegelijk hebben ze nog even gevraagd of het bestelde model wel geschikt was voor mijn deur. Helemaal top!
5 July 2025
Johan
Gelderland
snelle levering en besteld artikel was niet goed retour en ook gelijk de credit. Super snel alles afgehandeld. Toppie
1 July 2025
GL
Renswoude
Dictator 1000 besteld. Goede prijs en snelle levering
24 June 2025
Bert
Aalsmeer
Eindelijk gevonden en snelle verzending
21 June 2025
Ruud
Dordrecht
Goede service. Overzichtelijke website en snellen levering
19 June 2025
Joris
Zeist
Moest een aantal dagen wachten voordat het verstuurd was. Zou volgens de site de volgende dag zijn, dat was niet zo maar alsnog binnen een week binnen.
18 June 2025
Marijn
Borne
prijs, kwaliteit en snelheid levering zijn top. en een handige en overzichtelijke website
15 June 2025
Frank
amsterdam
Product had iets sneller verzonden mogen worden, maar verder helemaal prima. Goede, makkelijke retourservice, dat is fijn!
7 June 2025
Marlies
Twello
Na het plaatsen van een bestelling een mail gestuurd dat ik een foutje had gemaakt en of ik dus iets kon wijzigen. Dit werd snel opgepakt en aangepast. Zelfs zonder bij te betalen…..wat een service!! Ook snel verzonden en alles goed in orde. Ik zou Bouwtools dus zeker aanbevelen.
24 May 2025
C
Dronten
GOED BEDRIJF
21 May 2025
Umit
Tiel
Het juiste item werd snel geleverd dus prima zo
14 May 2025
Douwe
Darp
goede info op de site, vlotte levering,
13 May 2025
Carsten
Haarlem
Ik had het product echt nodig maar de prijs viel wel mee maar de ruim 9 euro verzendkosten slaan echt nergens op want had in een envelop zo door me brievenbus gekund.
13 May 2025
Jack
Waddinxveen
11 May 2025
Onno
Tiel
Ik moest even denken wat ik gekocht had. Is in ieder geval een goed teken
11 May 2025
Ted
Dordrecht
Bestelling was meteen verzonden en kon ik de volgende dag op het door mij gekozen afhaalpunt ophalen.
8 May 2025
Jan Maarten
Ouddorp
Rete snel geleverd en voldoet aan omschrijving en verwachting, mooi ding die sluitplaatbuiger
3 May 2025
WA
KERKRADE
3 May 2025
Ingrid
Almere
Gemakkelijk bestellen en snel geleverd
22 April 2025
Ernst
Utrecht
Helaas was en de deuropvanger incompleet, er waren geen schroeven bijgeleverd terwijl dit wel hoort. Duidelijk een retour artikel ontvangen aangezien de deuropvanger flink beschadigd is, met name de beugel voor bevestiging. En dus geen enkele schroef in de set om de deuropvanger te kunnen monteren. Daarbij de de deurhaak voor buitendeur met stootbumper ook incompleet, daar zat ook geen bevestiging bij voor aan de muur. Als dit niet bijgeleverd wordt is het prima, maar er staat niets in de beschrijving op de website hierover. Hierdoor moest ik alsnog naar de bouwmarkt en kon ik net zo goed iets vergelijkbaars halen bij deze bouwmarkt. Al met al teleurstellend
21 April 2025
Ben
Schagen
Ruim assortiment, maar vooral erg goed advies op maat voor aanschaf.
15 April 2025
Rui
Ede
Erg goed geholpen. Direct contact na mail. Foute bestelling door deels onjuiste informatie op de site en doordat ik het niet goed had gelezen is netjes opgelost zonder extra kosten voor mij. Erg netjes! verder goede producten voor goede prijs. Een topper daar ga ik vaker iets bestellen.
13 April 2025
bert