Teleurstellend

De elektrische raamuitzetter van Axa die we hadden besteld doet het niet goed. Als hij 1 keer open en dicht gezet is, reageerd hij niet meer op de afstandsbediening. Ook niet als we lang genoeg wachten, bijvoorbeeld een uur, een halve of een hele dag. Hij reageert pas weer als we de baterijen er uitgehaald hebben en weer hebben teruggeplaatst. Dit kan niet de bedoeling zijn van een op afstand bedienbare raamuitzetter. Toen we de uitzetter hebben ontvangen was de verpakking open. We hebben het vermoeden dat de uitzetter eerder geplaatst is geweest en retour is gezonden. We willen de raamuitzetter dan ook retourneren.

duidelijk en zoals afgesproken

communicatie en terugkoppeling prima

Super snelle levering

' S avonds iets besteld en de volgende werkdag in huis. Zo hoort het!

snelle levering, en kwaliteit

Snelle reactie op een vraag die ik had over een te bestellen artikel. En na bestelling ook een vlotte levering.

Kwaliteits-materiaal en snelle service

Het bestelde materiaal is van zeer goede kwaliteit (de prijs is natuurlijk navenant). Levering verliep heel vlot. Materiaal zeer degelijk verpakt. Positieve ervaring.

Ik had een vraag opgestuurd en binnen een dag antwoord. De bestelling de dag erna gedaan en 1 dag later het product binnen. Kortom zeer tevreden!

snelle levering en goed verpakt

duidelijk website

Goede service en snel in huis.

Ik zal zeker meerdere bestellingen hier gaan doen!

Correcte afhandeling

Bij levering van bestelling deurscharnieren bleek gedeelte beschadigd in doos te zitten. Na overleg met Bouwtools keurig het bedrag retour gekregen. Zeer correcte afhandeling. Geeft klant vertrouwen.

Zeer tevreden over de hulp en de snelle levering.

Alles was naar wens.

Snel, prima

Prima spullen snel verstuurd

zie boven

Goede prijs, levering mag sneller

Producten voor een scherpe prijs. Levering duurde echter een week, dit zou sneller mogen van mij.

Goed gereld!

Juiste product snel geleverd

Super service.

Een dikke pluim om die super service dag na dag, van A tot Z te leveren. Ben heel erg onder de indruk, heel goed gedaan.

Betrouwbaar

Ik heb een deurvanger gekocht en helaas paste die niet op de deur, dus moest ik die terugsturen. De volgende dag stond het aankoopbedrag al op mijn rekening. Dit heb ik echt nog nooit meegemaakt. Een betrouwbaar en goed bedrijf.

goed, degelijk en een snelle afhandeling

het was goed en snel. alleen zaten er houtschroeven bij misschien is het mogelijk om bij de aanduiding te vragen om wat voor soort deur het gaat, hout, ijzer, aluminium of zo. dan kan je ook de bijpassende schroeven erbij leveren.

Snelle levering. Groot assortiment.

prima bestel en leveringsproces

Het bestellen en ook het retourneren van een product wat niet paste en de financiele afwikkeling was correct.

Uitstekende service bij omruil

Na bestelling van verkeerd model kon zonder meerkosten het iets duurdere model omgeruild worden.

Super snel geleverd. Goede prijs

14 trapleuning houders besteld. Volgende dag al in huis. Netjes verpakt.

Prettig en correct zaken doen met Bouwtools

Goede communicatie , en snel handelen .

snel geleverd

Snel geleverd en goed product

Ik heb een deur rem hier besteld. Het product werd snel geleverd en voldoet aan mijn verwachtingen.

Nijverheidsstraat 25C

3861RJ Nijkerk