Uitstekend.

Dit was mijn eerste keer dat ik iets bestel bij Bouwtools. Van order plaatsen tot tussen tijd informatie tot daadwerkelijke levering is zonder meer uitstekend uitgevoerd. Ik ben zeer tevreden.

Tevreden klant

Prima product en geleverd zoals aangegeven.

Scherpe prijs en snelle levering

Scherpe prijs en snelle levering. De AXA raamopeners zijn ideaal voor de hogere raampjes waar niet iedereen bij kan komen. Icm stroomadapters ook geen omkijken meer naar om batterijen te hoeven vervangen

Prima kwaliteit!

Ik had een deursluiter nodig voor op de deurhor zodat mijn katten deze niet zelf meer kunnen opendoen als de terrasdeur openstaat in de zomer. De installatie verliep heel vlot en de katten blijven netjes voor de deur binnen zitten want het doet wat het moet doen! :)

Goede overzichtelijke site, snelle service en afhandeling en snel geleverd!

Mooi en degelijk uitziende deurvastzetter

De deurvastzetter die ik bestelde voldoet aan wat ik op de website zag. We moeten deze nog installeren, dus hoe het in de praktijk werkt daar kan ik niets over zeggen. Tegenwoordig zijn we gewend dat als je iets besteld dat het de volgende dag er is. Bij deze bestelling was dat niet zo, maar dit werd ook aangegeven op de website. Dus die verwachting klopt ook. Wel vind ik het wat jammer omdat je het bestelde graag zsm wil installeren. Daarom nu 4 sterren, maar wie weet ligt dat ook aan wat ik besteld heb, misschien zijn andere producten wel op voorraad. Ik heb een aantal keer contact gehad via de e-mail en hierop werd heel snel gereageerd. Dat is ook zeer prettig als klant dat je weet dat je snel geholpen wordt.

Goede en snelle service.

Ik heb een deurvastzetter vrijdag 's middags besteld en deze werd de eerst volgende werkdag in het begin van de middag afgeleverd. Sneller kan bijna niet.

Uitmuntende service

Twee dezelfde artikelen besteld maar 1 voldeed niet aan de verwachtingen. Mail gestuurd en zeer snel antwoord en goede service gekregen. Dit maakt je niet vaak meer mee! De volgende keer zal ik zeker weer bij ze bestellen.

vlotte levering en uitstekend produkt

duidelijke omschrijving van het product op de website, geleverd product is volledig naar wens. levering binnen de 2 dagen. Ik ben blij!

Gewenste product

Fijn dat bij langere levertijd contact werd opgenomen en annulering werd aangeboden

Komen afspraken vlot na.

De deurstoppers zijn van mooie kwaliteit en werden snel geleverd

Super tevreden

De eerste brievenbus was een beetje beschadigd maar hierop kreeg ik de dag zelf nog antwoord dat de nieuwe onderweg was en morgen geleverd zou worden. Dag er na nieuwe ontvangen en direct andere mee genomen. Top service

Product prima, levering door UPS totaal niet

Ik had aangeven dat het bij een UPS afhaalpunt geleverd moest worden omdat ik die dag niet thuis was. Werd dus toch thuis afgeleverd en ze zouden het gewoon voor de deur neer zetten en weg gaan. Gelukkig was mijn buurman wel thuis en heeft daar een stokje voor gestoken.

Tevreden aankoop

Duidelijke webshop en productomschrijving Snel gevonden wat ik zocht. Enkel handleiding bij product zelf mocht iets duidelijker.

Besteld en bezorgd. Ging snel

Zie zin hierboven

Snel geleverd en het werkt ook perfect, tevreden klant

Prima Service!

Ze hebben netjes gebeld toen ik niet thuis was. Prima Service!

Snelle levering en kompleet top

Klasse

Zeer snelle levering. Goede informatie. Gunstige prijzen. Groot assortiment. Ik ben helemaal tevreden.

Goede prijzen, keuze en erg behulpzaam

Ik had een deuropvanger besteld, waarvan ik bij ontvangst twijfels had of ik wel de juiste keuze had gemaakt. In overleg met bouwonlinetools mocht ik het product even proberen en nu als nog besloten dat ik het project kan ruilen op een erg praktische manier.

Klantgerichte en efficiënte service

Snelle en heldere respons op email, er wordt goed meegedacht en goeie prijs/kwaliteitverhouding van producten.

ik ben zeer tevreden over Bouwtools netjes en correct beleverd

prima bedrijf

Er werd aangekondigd dat het wel eens lang kon gaan duren voordat het bestelde artikel geleverd werd, maar binnen enkele dagen was het al in huis. Goed verpakt en precies wat ik ervan verwachte. Top!

Goedkoop en snel

Ik had leuninghouders besteld en kon dit type zo snel nergens goedkoper vinden. Kwaliteit is prima en snel geleverd.

Nijverheidsstraat 25C

3861RJ Nijkerk