Gebruik een andere vervoerder!

Bouwtools is op zich een prima bedrijf, maar het gebruikt UPS als vervoerder, en dat is een slechte keus. Als UPS niemand thuis treft, brengen ze het pakketje naar het dichtsbijzijnde afhaalpunt, zodat je alsnog de auto in moet op het op te halen. Je kunt er niet voor kiezen om het op een andere dag te laten bezorgen, ook niet als je meteen reageert op de e-mail die ze de dag tevoren sturen. Dat werkt dus niet. Dan had ik ook meteen naar een Bouwtools-vestiging kunnen rijden. Ik bestel juist online om niet de deur uit te hoeven!

Aanbevolen

Mooie producten, vlotte en duidelijke communicatie, snelle bezorging.

Top produkt

Bouwtools heeft een uitgebreide en klantvriendelijke website. Zowel het bestel proces als de bezorging verliepen uitstekend. Ik heb een spion met digitale camera (Intersteel type 3) voor mijn voordeur gekocht.Een prima produkt dat vrij eenvoudig was om te monteren a.d.h. de gebruiksaanwijzing. De camera werkt prima ook 's-avonds in een matig verlichte verdiepingshal in een appartementen gebouw. Ik ben heel tevreden met mijn aankoop.

heel goed

goed behalve retour kosten

Snel en goed

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Snelle levering.

Goed geregeld snelle service

Compleet geleverd , goed verpakt Goed werkende website met extra aangegeven producten die je evt bij je bestelling nodig hebt

prima, Bouwtools doet wat ze belooft

Via de buren hoorde ik van Bouwtools. Ik heb een deurvastzetter besteld en ontvangen, geheel volgens de afspraak.

Prima producten en service

PROFESSIONEEL

PROFESSIONEEL

Snel en goed

Prachtige deurkruk. Perfecte service.

Correct, snel en goed

Prachtig assortiment. De bestelde deurvastzetters werden snel geleverd en waren waanzinnig goed verpakt! Geweldig.

Goede service, snelle levering

Goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering.

Prima producten, goede communicatie en snelle levering

De producten zijn van een goede kwaliteit, prima assortiment, snelle en complete communicatie en snelle levering.

Zeer snelle levering!

Snelle levering en alles op voorraad

Voor mijn nieuwe huis op een windhoek allerlei deurbuffers en vastzetters besteld. Volgende dag in huis.

super snel geleverd!

Snel en goed

Goed product en goede correcte levering.

Goed product en goede levering. Gewoon 100% tevreden !

Snelle, correcte levering. Producten naar wens

Voor bouwbeslag een snelle en perfecte levering voor de laagste prijs!

Na even googlen de website van Bouwtools gevonden en standaard deurbeslag gevonden en tegen de allerlaagste prijs besteld. Correcte afhandeling en verzending. Echte aanrader!

goede service

N.a.v. een vraag via de mail kreeg ik gelijk uitgebreid antwoord. Snelle levering en goede service.

snelle levering. perfect

Binnen 2 dagen in huis. prima

Goede en snelle service en levering

Snel geleverd degelijk materiaal

Donderdag besteld en vrijdag binnen. De geleverde deurkruk met codeslot voelde degelijk/zwaar aan. Goede aankoop geweest. Enige dat jammer is, is dat je niet op rekening kunt bestellen als bedrijf.

Nijverheidsstraat 25C

3861RJ Nijkerk