Altijd goed en voordelig

Ik bestel altijd hier mijn freesmallen hier. En heb er al heel wat. Zijn goed en snel met leveren. En goed ingepakt tegen beschadegingen.

Goed asortiment, prijzen en communicatie

Fijn dat men eigen initiatief nam om aan te geven dat er leveringsproblemen waren bij een leverancier en dat ik kon aangeven wat ik wilde met de bestelling. Alles netjes geleverd. Goede winkel, aanrader

top

top bedrijf

super goede prijs en snelle levering

De brievenbus was super goed verpakt. Ik contacteerde bouwtools omdat ik de volgende dag niet thuis was en ze hebben direct de levering een dag uitgesteld.

Na contact met betreffende collega gehad te hebben, werd er gelijk gereageerd, en binnen 2dagen was bestelling binnen

Snelle levering, goed verpakt

Dit product hier besteld omdat het goedkoper was dan elders. Eens geleverd een betonnen sokkel gegoten met in u geplooide draadstangen voor montage van de brievenbus. Tussen de brievenbus en de betonnen dal heb ik 4 rubberen deurstoppen (4cm) geplaatst, omdat de brievenbus zo niet op de grond staat en na verloop van jaren minder snel zal roesten. Top product. Echte aanrader.

makkelijk en snel

super geregeld bestelling lekker snel in huis zodat ik weer verder kon.

Snelle en correcte levering!

prima bevallen, vlotte service

prima bedrijf, vlotte service

prima prijs en levering

De site is overzichtelijk en producten goed geprijsd.

had wat problemen met mijn bestelde raambeslag. na het versturen van een email werd ik niet veel later gebeld. En was het probleem opgelost. Kortom een goede eerste ervaring.

Prima geleverd

Snelle levering, top service

Snelle levering, top service

Snel verstuurd en goed verpakt.

Geen opmerkingen

Groot assortiment

Goed,

Duidelijk en snel

Duidelijke site en snelle correcte levering

snel geleverd

zogezegd, vandaag bestellen, morgen leveren!!

Goed spul

Ik had eerst ergens anders goedkoop spul besteld, maar dat heb ik meteen teruggestuurd. Hier heb je tenminste spullen die goed zijn. Maar daar moet je ook iets meer voor betalen.

Supersnelle levering

Op alle fronten zeer tevreden

Snel en CF bestelling geleverd!

Goede kwaliteit en snelle levering.

Duidelijke website met kwaliteit voor een mooie prijs en volgende dag in huis.

Alles ging goed.

Goed, zoals het hoort

Er was 1 artikel wat niet op voorraad was. Dat hebben ze mij laten weten dat dat opgestuurd zou worden als het weer op voorraad zou zijn. Dus alles is soepel verlopen, geen klachten. Volgende bestel ik mijn spullen weer bij jullie.

Ja goed

Niks mis mee in deze tijd.

snel en goed

snelle levering volgens afspraak goed product

Nijverheidsstraat 25C

3861RJ Nijkerk