Mooie spullen snelle service

Heb mooie eetstoelen besteld en gekregen Levering was snel en vakkundig

Gied geholpen netjes ingepakt en thuis afgeleverd superzaak

Prachtige zaak

Prima, goed en fijn geholpen, nemen tijd voor je en denken mee!

Fantastische winkel met top service

We zijn vakkundig te woord gestaan en er is geholpen om onze aankoop in de auto te zetten. Dit zijn de kleine dingen waarvoor je terug gaat naar een winkel.

Paar x meubels gekocht. Geen verdere op of aanmerkingen. Snelle leveringen en goede prijs

Uitstekende service

Een goede service en snelle bezorging

Love the product

The sofas are beutiful and looks nice same as the photos

• ¿Nos recomendarías? No

fantastisch geholpen

goed geholpen iets weg laten week later opgehaald heel fijn dat dan kon groetjes nellie

echt perfect goede service

eetkamer stoelen besteld snel geleverd goed en netjes ook netjes verpakt supper mvg ben

Heel goed kwaliteit

Ik ben heel blij met jullie heb jullie perfkt stollen en alles goed en mooi

Gewoon top!

Top! Duidelijk snelle levering en dat voor een mooie prijs!

Mooie meubels!!

Snelle en goed verzorgde levering. Mooie meubels, ben zeer tevreden. Zal in de toekomst zeker wederom bij jullie bestellen.

Top zaak

Geweldige spullen Goede service Snelle levering En supper verpakt Dus eigenlijk gewoon toppie

Top!!

Snelle levering en zorgvuldig ingepakt! De stoelen zijn prachtig!

Prima.

Snelle levering en goed ingepakt tegen beschadigen.

Product voldoet precies aan mijn verwachtingen en een snelle levering!

Fijne communicatie en snelle levering!

Naar aanleiding van sociale media gave barkrukken gezien, echter na vlotte reactie meteen 6 maal barkruk Mila besteld! Een week later de krukken al in huis, net zo mooi als op het plaatje! Kan niet wachten tot ons nieuwe woning klaar is.

Duidelijke uitleg, snelle levering

Goede uitleg gekregen over stoffen en modellen. Snelle levering

Goed geholpen in de winkel met goede uitleg voor het behoud van de materialen, en snelle bezorging van de eetkamerstoelen die zeer goed verpakt waren. Nu aan het genieten van onze heerlijke stoelen

Super top service

Super en snelle service mooie producten

Goede service en hele mooie producten

Ik heb mijn eetkamerstoelen en glasschilderij bij Dubbelman Design besteld. En we hebben exclusieve producten voor een Hollandse prijs.

Direct geslaagd voor mooie keukenstoelen. Vriendelijke verkoper en de stoelen werden ook nog eens gratis thuis bezorgd.

Super mooie spullen en goede service

Onwijs goede service er wordt meteen op je gereageerd alle antwoorden worden beantwoord en onwijs mooie producten en goede kwaliteit voor een top prijs !

Eetkamerstoelen.

Voor de tweede keer super mooie eetkamerstoelen daar aangeschaft en al weer super blij met de goede kwaliteit stoelen.

Besteld en waren snel op weg naar mij 3 dagen later had ik de 3 stoelen en eetbank binnen zaten goed verpakt in dozen en de bezorging was goed prachtig netjes en zo als op de foto's zitten geweldig

Expeditieweg 12

6657KL Boven-leeuwen

Over Dubbelman Design

Dubbelman Design® ontwerpt, produceert en importeert onder eigen label en verkoopt direct aan de klant. Geen tussenhandel, gegarandeerd de laagste prijzen!