Pluspunten

Snelle levering mooie producten

Met defecten ook een ophaal service

Pluspunten

Een warm welkom en goede uitleg over de mogelijkheden. ruim assortument en volop keuze.voor ieder wat wils. Hele warme en apparte interieur benodigdheden.

Kan er eerlijk gezegd niet 1 bedenken.

Pluspunten

netjes afgehandeld.

Pluspunten

Snelle levering Vriendelijk personeel

-Bij aankoop aanbetaling vragen ipv volledige betaling. -Men moet bij afleverering de artikelen kunnen controleren, hier is geen tijd voor ivm het strakke schema van de chauffeurs. -gevolg: Indien artikelen niet goed/beschadigd blijken te zijn zou je ze niet zelf terug moeten brengen maar zouden ze opgehaald moeten worden(je krijgt tenslotte geen tijd voor de controle)

Pluspunten

Aangeven dat de mail in de ' ongewenste berichten' terecht kan komen. Verder uitstekend !

Pluspunten

Mooie Kwaliteit en snelle levering

Pluspunten

Goed contact en een zeer nette snelle levering!

Pluspunten

Leuke mensen en vooral goede service Mooie prijzen voor mooie stoelen Topqq

Misschien volgende keer een bakje koffie Voor als je wat verder weg woond Verder alles goed1

Pluspunten

Snelle reacties op e-mail, behulpzaam bij het beantwoorden van telefonische vragen. Leveren op de afgesproken dag en tijdstip. De kwaliteit die op de site beschreven staat, is de daadwerkelijke kwaliteit van de stoelen. Ik heb de stoelen op het oog gekocht van de site, en heb op het telefonische contact vertrouwd. De stoelen zijn prachtig, zitten heerlijk! Kortom super!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede benadering van klanten, je kan rustig rondkijken. Bij vragen duidelijke antwoorden. Snelle levering, alles in voorraad.

Pluspunten

erg viendelijk! en veel kennis over meubels(Y)

mag wel uitgebreid worden. locatie is niet een ideale locatie.

Pluspunten

Vriendelijke verkopers Mooie stoelen Kom er zeker terug

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prettige ontvangst en gastvrij

Pluspunten

Mooie producten. Prima prijs kwaliteit Goed geholpen Snelle levering

Het staat erg vol waardoor niet alles even goed overkomt terwijl de stoelen prachtig zijn. Het oogt wat rommelig.

Pluspunten

Klantvriendelijk en service. Vanmiddag tafel gekocht en tevens vanmiddag afgeleverd!

Pluspunten

Snelle levering en we zijn dik tevreden

tot nu toe zou ik het niet weten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Alles op voorraad waardoor snelle levering!

Reageren op klacht via mail. De foto die ik gemaakt heb van de stoelen wordt wel op Facebook geplaatst, maar er wordt niet op mijn klacht gereageerd. Dit vind ik vreemd.

Pluspunten

goede service klantvriendelijk heel veel meubels op voorraad prijs heel erg gunstig maar toch goede kwaliteit

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie meubels

Service!! De afspraak na aanbetaling van de meubels, werd me verteld dat het maximaal 3 tot 4 weken zou duren, voordat ik de meubels kreeg. Het duurde uiteindelijk 8 weken. Vervolgens nadat we de meubels hebben opgehaald, bleek een beschadiging aan de eettafel te zijn. We hebben hierover gebeld om dit te melden. Reactie was, nou. Breng dan maar weer terug, wij hebben de tafel niet op voorraad, deze komen over zes weken weer binnen! Dus dan zouden wij nog langer zonder eettafel moeten zitten. Enige oplossing was een grotere afmeting nemen, met extra betaling, want die was dan wel op voorraad.. Slechte service wat mij betreft en dit kan zeer zeker verbeterd door rekeningen te houden met de klant en met betere oplossingen te komen.

Pluspunten

Alles was duidelijk en optijd aangegeven. Ben erg blij met mijn stoelen.

Pluspunten

Waanzinnige producten Klantvriendelijk Top Service!

Pluspunten

Snelle bestelling super mooie stoelen

Verbeterpunten ik ben hoogzwanger en moest de stoelen zelf naar boven dragen het ware 4 zware stoelen helaas heb ik daar door nog meer rug klachten gekregen Maar verder zijn de producten mooi en goed

Pluspunten

ongedwongen winkel, klantgericht en op voorraad, dus geen wachttijden

verkoop ook andere bijpassende meubels

Pluspunten

Niet te opdringerig, goede uitleg in de winkel fijn te woord gestaan. komen na wat afgesproken is bij aankoop. Snelle levering.Alles keurig verpakt. Vriendelijke chauffeur.

openingstijden

Expeditieweg 12

6657KL Boven-leeuwen

Over Dubbelman Design

Dubbelman Design® ontwerpt, produceert en importeert onder eigen label en verkoopt direct aan de klant. Geen tussenhandel, gegarandeerd de laagste prijzen!