Pluspunten

Pluspunten

Via internet kwam ik terecht op de website van Dubbelman Design. Ik heb lang gezocht naar de stoelen die ik wilde hebben en kwam ze op deze website voor de beste prijs tegen. Ik heb ze besteld en binnen 1,5 week waren de stoelen al binnen. Eenmaal aangekomen bleken de stoelen nog mooier (en groter) dan ik had verwacht!

Al het karton waar de stoelen in verpakt waren konden we niet meegeven aan de leverancier. Dit vind ik een minpunt. Verder waren wij op de hoogte van het feit dat de leverancier enkel de stoelen uit de vrachtwagen haalt en je verder moet zorgen voor het 'vervoer' naar binnen.

Pluspunten

Ruime sortering en goede prijzen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Super kwaliteit voor een hele kleine prijs!

Het nadeel vind ik dat je bij een bestelling het hele bedrag van de aankoop moet betalen. Ik vond dit zeker een risico . Dit gaf mij niet een prettig gevoel.

Pluspunten

Super service, snel en netjes. Ik ben heel blij met mijn nieuwe stoelen!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie stoelen die heerlijk zitten .

Service aan huis voor klachten.

Pluspunten

Keurige communicatie en precies vlg afspraak. Ook stoelen zien er prachtig uit!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De stoelen zijn van prima kwaliteit en tegen een scherpe prijs. Kwamen schoon en onbeschadigd (zoals het er nu uitziet) binnen. Voor de producten kun je hier zeker bestellen, maar mijn advies is dan om de stoelen te halen en enkel te gaan voor de stoelen die op voorraad zijn. De stoelen voelen stevig aan en zitten fijn. Qua prijs/kwaliteit zou ik een 9 scoren. Helaas, zoals te lezen bij de tips, is bij mij het bestelproces niet helemaal vlekkeloos verlopen. Vandaar de wat mindere beoordeling. Afgaande op de producten heb ik nauwelijks iets aan te merken.

De communicatie, met name rondom de bezorging / levering van de stoelen. Dit verliep namelijk zeer rommelig en uiteindelijk heb ik de bestelling ruim 2,5 week later ontvangen dan dat mij tijdens het eerste contact was gezegd. De bezorgdatum was tijdens de bestelling wel 3 keer verschoven en dat vaak maar één of twee dagen voordat er geleverd werd. Jammer, want als dit niet was gebeurd was het een hele fijne ervaring geweest. Ik kan niet reageren ( of ik weet niet hoe ) op de reactie van Dubbelman, dus mijn reactie hieronder: Ik belde voordat ik besteld had, toen werd mij 15 oktober als levering beloofd. Na bestelling bleek dat 20 oktober. Toen ik rond 17 oktober zelf (!) contact opnam werd mij verteld dat het wat later zou worden. Toen ik op 19 oktober wederom zelf (!) contact opnam werd mij gezegd dat het was verplaatst naar 26 oktober. Jammer maar kan gebeuren. Toen ik weer zelf (!) contact opnam op 26 oktober werd mij duidelijk dat de stoelen inderdaad gelost waren, ik zou, als alles meezat, diezelfde dag nog bericht krijgen. Ik vernam niks, dus besloot ik zelf (!) de 26e aan het einde van de middag contact op te nemen. Er werd mij gezegd dat er vrijdag geleverd zou worden. Ik zelf (!) belde donderdag op om te vragen of het tijdstip al bekend was, waarop mij werd verteld dat er toch niet vrijdag geleverd werd bij mij, maar na het weekend. Het is allemaal niet rampzalig hoor, maar deze communicatie heeft toch gezorgd voor wat irritatie en een beetje een naar gev

Pluspunten

Goede service en afspraken

Pluspunten

Stoelen waren nog mooier als op de site, vriendelijk aan de telefoon. Ik zeg niks meer aan doen

Misschien bezorg kosten halveren, :p

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle reactie voordat de koop gesloten was.

geen reactie na de koop

Pluspunten

Alles is super netjes geleverd

2 sterren: slechter dan verwacht

Duidelijke info verstrekken, zowel telefonisch als via website, over voorraad.

Pluspunten

Spullen netjes afgeleverd, alles in orde, goed ingepakt en onbeschadigd.

Pluspunten

Heel vriendelijk

Pluspunten

snelle levering en snel geholpen door dubbelman personeel , konden op ons gemak even rondkijken . naar mooie spullen die ze verkopen . prima bedrijf.

Pluspunten

Super mooie stoelen, vriendelijke mensen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie stoelen en meubels. Goed te bereiken en snel antwoord.

Pluspunten

Direct antwoord bij mail.

Dat beide sites werken om te bestellen.

Pluspunten

Goed kwaliteit en snelle levering

Pluspunten

Snelle service, veel in voorraad.

Expeditieweg 12

6657KL Boven-leeuwen

Over Dubbelman Design

Dubbelman Design® ontwerpt, produceert en importeert onder eigen label en verkoopt direct aan de klant. Geen tussenhandel, gegarandeerd de laagste prijzen!