3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering. Prijs/kwaliteit. Landelijk

Service. Bv gratis bezorgen. Of bij defect aan geleverde stoelen hulp aan huis

Pluspunten

Snelle reacties op emails en we konden in het weekend langskomen om stoelen te bekijken. Op al onze vragen werd keurig antwoord gegeven en we hadden meteen een goed gevoel erbij. Nadat we de stoelen die we op de website al hadden gezien, hadden gevonden, waren wij er al snel uit. Deze kwaliteit voor deze mooie prijs, dat willen we! Het was meteen mogelijk om naar het magazijn door te rijden (klein stukje) om onze 6 stoelen zelf te inspecteren en deze werden ook meteen apart gezet. Zo weet je zeker dat je niet per ongeluk een kapotte stoel thuis geleverd krijgt. De levering, omdat ze op voorraad waren, was heel snel, dezelfde week werden ze nog geleverd. Kortom, wij zijn heel blij met de stoelen en zullen iedereen tippen die op zoek is naar stoelen.

Geen.

Pluspunten

heel goed behandeld en hele leuke spullen

Pluspunten

Mooie meubels en goede kwaliteit. En erg fijn dat je het gelijk mee kan nemen. Top zaak.

Pluspunten

Goede en snelle service

Pluspunten

Goed geholpen zeer vriendelijk

Bezorg service kan beter. En het retour beleid

Pluspunten

Snel reactie, snelle levering , mooie nette producten en zeer klantvriendelijk

Pluspunten

Goede service snelle afhandeling

Kleur van stof komt anders over op foto dan in werkelijkheid (Ice_bleu is meer grijs dan bleu)

Pluspunten

Snelle reactie en direct vlotte communicatie. Dank voor de snelle levering.

Pluspunten

klantvriendelijk, mooie prducten!

zou er geen kunnne opnoemen, vertellen wat er kan, advies super en ook op zondag open !

Pluspunten

Behulpzaam, niet uit op enkel verkopen. Geeft goed advies!

Pluspunten

Snelle levering - artikelen zien er mooi uit - vriendelijke chauffeurs

Pluspunten

Positieve punt is je wordt heel vriendelijk geholpen en een goede uitleg en ze nemen de tijd voor je. Zeer tevreden over dit bedrijf en een mooie webshop.

Pluspunten

top bedrijf super vriendelijke mensen

geen

Pluspunten

Op alle mails werd steeds spoedig geantwoord,ze hielpen je verder met al je vragen. Zeer snelle en vlotte levering,van alles goed op de hoogte gebracht. De roetenstoelen zijn echt heel mooi,geen beschadigingen,alles was zoals vermeld stond op de site en in de mail. Aanrader!!

Pluspunten

Mooie kwaliteit stoelen.beantwoord vragen snel via de mail.

Pluspunten

Veel keus, voordeel dat ze alles op voorraad hebben

Pluspunten

Heel goede Hulp en advies goed meedenken Goed meedenked bedrijf goede service topper

Niks mis mee super service

Pluspunten

Zelfs op tijden dat ze eigenlijk gesloten zijn hebben ze ons nog geholpen. Super snelle en vriendelijke services. We zijn erg blij met onze meubelen!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Flexibel met de leveringstijden (zee prettig) Product netjes en zorgvuldig verpakt Product ziet er netjes uit. Communicatie voor de levering is goed en duidelijk.

E-mail met instructies van levering zeer strict, niet flexibel. Er is geen ruimte voor de chauffeur om even het product bij de klant thuis binnen af te leveren. Het werd bij de hal afgeleverd, jammer.

Pluspunten

Vriendelijk, behulpzaam, zowel telefonisch als in de winkel zelf..! Hulp in de winkel was TOP..!

Een betere website, komt professioneler over en het is de eerste aanspreekpunt..!

Pluspunten

De stoelen die wij hadden gekocht, werdennde dag erna al bezorgd. Helemaal top!

Pluspunten

vriendelijk geholpen

Expeditieweg 12

6657KL Boven-leeuwen

Over Dubbelman Design

Dubbelman Design® ontwerpt, produceert en importeert onder eigen label en verkoopt direct aan de klant. Geen tussenhandel, gegarandeerd de laagste prijzen!