Pluspunten
groot assortiment
Verbeterpunten(retour) verzendkosten zijn vrij hoog
Pluspunten
Snelle afhandeling bestellen
VerbeterpuntenHelaas verkeerde product geleverd met ander artikel nummer! Daardoor verkeerde kleur gekregen. Order retourgezonden met verzendkosten???? Maar keurig opgelost.
Pluspunten
snelle levering, maat paste perfect
Pluspunten
Heb gekregen wat ik wilde hebben.
Pluspunten
goede uitleg over de gehanteerde maten, blij met de collectie aan overhemden met extra mouwlengte
site: voor 12u besteld, morgen in huis realiteit pas overmorgen in huis, op zich nog steeds prima maar ik zat in een situatie dat het een zeer dringende bestelling was en ik er op rekende om het meteen te ontvangen.
Pluspunten
Totally wild. The shirt was hand delivered to my door on the same day after the guys spending awhile with me on the phone tracking down the exact shirt I was looking for. Unreal service. Thank you so much!!! Definitely will recommend and use again.
VerbeterpuntenNiks!
Pluspunten
Goede service, duidelijke infromatie snelle levering.
VerbeterpuntenGeen tot zover.
Hartelijk dank voor de beoordeling!
Pluspunten
Snelle levering, leuke spullen van gorde kealiteit voor een faire prijs.
VerbeterpuntenMeer keus in grotere maten. Zoals XXXL of kwartmaten bv 28 etc.
Pluspunten
Alles Positief
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Zeer goed en snelle perfecte levering
VerbeterpuntenHou dit vast.
Pluspunten
Leuke collectie, nette medewerkers.
Pluspunten
Mooi aanbod
VerbeterpuntenDuidelijker afbeeldingen van de produkten
Pluspunten
prima kwaliteit/prijs en service verhouding
Verbeterpuntengeen opm
Pluspunten
Snel, open, goede communicatie
VerbeterpuntenGeen specifieke
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling!
Pluspunten
Snelle levering netjes verpakt
Pluspunten
Ik was een paar knopen van mijn overhemd kwijt en na een mailtje kreeg ik deze keurig thuisgestuurd. Chapeau voor de goede service!
slechte kwaliteit en zeer slechte klantenservice
Hartelijk dank voor de beoordeling. Vervelend dat niet alles naar wens is verlopen. Wij hebben per e-mail contact opgenomen om hiervoor een oplossing te vinden.
Pluspunten
Mooie nette winkels.
VerbeterpuntenNiet nodig
Pluspunten
Alles online gekocht. Broek en hemd waren te smal. We hebben dit in winkel te Breda mogen ruilen. Zeer gedienstige en vriendelijke dames hebben ons geholpen. Wij zijn ZEER tevreden.
Pluspunten
Kon het pak passen in een fysieke winkel. Snelle levering en goede prijs/kwaliteit verhouding
15 Lemelerbergweg
Amsterdam 1101AJ