Pluspunten
opvolging
Verbeterpuntenhoe kan ik broeken bestellen met juiste maat ?
Pluspunten
VerbeterpuntenMn lakschoenen zijn kapot gegaan tijdens transport, communicatie over schade was vaag
Pluspunten
Duidelijke website, snelle levering
Pluspunten
Goede keuze, behoorlijke kwaliteit. Snelle levering. Goed advies in de winkel gecombineerd met online winkel.
Pluspunten
Prima aandacht, nette communicatie
VerbeterpuntenTrack & trace zou handig zijn
Pluspunten
Gewoon goed product en snel geleverd
Pluspunten
leuke aanbiedingen
Verbeterpuntenklantenkaart of spaarsysteem voor kortingen
Pluspunten
Goede producten en uitgebreid assortiment
Pluspunten
Snelle levering, zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Goede informatie over maatvoering etc.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
duidelijke informatie, goede kwaliteit prijs verhouding
Pluspunten
Snelle servive. Prettig contact met 1 van de medewerkers via chat.
Pluspunten
top. We gaan zowel in Almere stad waar hele leuke dames werken die super helpen. De webshop met chat is ook ideaal. Mijn man heeft zijn winkel gevonden!
VerbeterpuntenEigenlijk niet, ga zo door!
Pluspunten
Webshop was duidelijk
VerbeterpuntenControle voor verzending. Er hing een knoop los aan de smoking. Maatvoering klopte ook niet helemaal. Niet erg genoeg on terug te sturen daar ik de smoking snel nodig heb.
Beste Marc, Een smoking jasje wordt ook wel een diner jacket genoemd. De smoking wordt vaak bij diners gedragen en is daar op afgestemd. Aan de binnenkant van een smokingjas zit een knoop op een stokje. Dat betekent dat de knoop losjes bevestigd is. Zo konden de heren na het diner uitbuiken door hun jasje op de losse stand te zetten. Vandaar de losse knoop.
Pluspunten
vlotte levering. goede prijs
VerbeterpuntenDe chat medewerkers beloofde dat het overhemd zou passen, maar dat was (helemaal) niet zo. Niet alleen boordmaten maar ook taillematen duidelijk publiceren. Ik heb twee keer verzendkosten moeten betalen: eerst om het overhemd te ontvangen en daarna nog een keer om het terug te sturen. Als de medewerker op de chat betere informatie had gegeven was het heen en weer sturen niet nodig geweest.
Beste Hans, Wij proberen zo goed en kwaad als het kan via chat en mail advies te geven over maatvoeringen. In de meeste gevallen levert het ook geen probleem op. Erg vervelend om te horen dat het bij u niet helemaal naar wens is gegaan. Wij zijn achter de schermen druk bezig om de maatvoeringen nog beter in kaart te brengen.
Pluspunten
Snelle levering en goede communicatie hierover
VerbeterpuntenBij het bestelde wollen pak werd geen hoes voor het ophangen meegeleverd. Dit hoeft niet, maar zou wel een mooie extra geweest zijn.
Geachte heer Herfst, Wij leveren altijd een hoes bij de pakken. Dat is in ditgeval waarschijnklijk vergeten. Wij sturen u nog even een hoes toe. Met vriendelijke groet, Gents klantenservice
Pluspunten
Goede prijs/kwaliteit
VerbeterpuntenService voor korter maken mouwen zou erg welkom zijn.
15 Lemelerbergweg
Amsterdam 1101AJ