Pluspunten
Geweldige service, kwalitatieve producten naar mijn inzicht
Pluspunten
Prima maattabellen op de site. Groot aanbod in maten, niet alleen standaard. Supersnelle levering.
Pluspunten
Drie overhemden van het eigen merk gekocht (wit, lichtblauw en zwart). Ze zitten prima en dankzij de 'stapelkorting' viel de prijs reuze mee. Ook de kwaliteit is goed. Ik was even bang dat de overhemden -die niet als strijkvrij aangemerkt worden- snel zouden gaan kreuken. Maar dankzij de mix van katoen (60%) met polyester (40%) kreuken de overhemden nauwelijks. Kortom, een goede koop. Al is het nog even afwachten hoe de overhemden zich gedragen bij vaker dragen en wassen.
VerbeterpuntenBij het inzoomen van de foto's, laadt de site langzaam.
Pluspunten
Ook grote maten
Pluspunten
Met veel zorg en goede communicatie werd de kleding verstuurd. Nadat het toch niet helemaal paste is dat geweldig goed en snel afgehandeld. Kortom complimenten voor de goede zorg!
Pluspunten
Zeer accurate en snelle levering in de ongetwijfeld drukke kersttijd
Pluspunten
Aardig personeel,goed geholpen
Pluspunten
Prijs/kwaliteit verhouding is zeer goed!
VerbeterpuntenGoed opletten of bij de online bestellingen alles compleet is. Laatst twee artikelen besteld en maar één ontvangen, tweede artikel waren ze vergeten in de doos te stoppen. Mijn "klacht" overigens netjes opgelost.
Pluspunten
Goed assortiment
Pluspunten
Zelfs telefonisch contact gehad over de juiste maten en uitstekend geholpen om tot de juiste maten te komen. Het ging om een smoking. Nog nooit meegemaakt dat je zo goed geholpen werd bij een internetbestelling.
artikel nooit op afgesproken plaats afgeleverd ondanks 2de poging en bijkomende inlichtingen
Pluspunten
Toen ik de bestelling ophaalde in de winkel in Hoofddorp, bleken de maten niet zo goed te zijn als ik ze bij het online bestellen had ingeschat. De mevrouw in de winkel maakte er geen probleem van en gaf me direct de juiste maten. Ze was erg vriendelijk en behulpzaam en ik zal voortaan eerst naar de fysieke winkel gaan voordat ik zelf weer fouten maak in de webshop :-).
Pluspunten
VerbeterpuntenMeeleveren hoes en hanger om kleding schoon en veilig mee te nemen zou wenselijk zijn.
Pluspunten
kennis van zaken
15 Lemelerbergweg
Amsterdam 1101AJ