Filtre

perfect, zeker aan te bevelen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Scherpe prijs, redelijk product

Na een eerste matige ervaring en melding hier werd ik door het bedrijfgebeld. hele leuke medewerker die door top service en een vriendelijk gesprek de eerste ervaring totaal deed vergeten, En wat voor mij het belangrijkst was... Hij gaf aan na onderzoek waar de problemen zaten in het proces en voerde de procesverbetering waar We op kwamen direct door en vroeg me dit te direct te beoordelen in de praktijk. Floris, topservice! Als je nog eens een andere baan zoekt.....werkgevers mogen blij met jou zijn...

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Scherpe prijs, snelle levering, goed verpakt.

Website (m.n. winkelmandje) werkte niet ideaal met Ipad.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Nadat de maat te klein was geen probleem om te ruilen

Terugbellen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Een KLANTENSERVICE met hoofdletters. Ze doen echt alles om te helpen om het probleem op te lossen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ontzettend goed! Gisteren besteld, vandaag in huis. Pasvorm/snit van colbert en pantalon van de smoking (slimfit) heel mooi. Zelf ervaring in de herenconfectie en dit is klasse!

Misschien de presentatie in de doos, maar voor deze prijs en kwaliteit hecht ik er geen waarde aan.

15 Lemelerbergweg

Amsterdam 1101AJ