zeer goed geholpen in de winkel in Nijmegen
Hartelijk dank voor de beoordeling, we blijven graag helpen in onze winkels!
Blij verrast wanneer de smoking na 2 dagen al geleverd werd, Geen verwittiging van uur en tijdstip. Was gelukkig thuis om 18u op een weekdag. Fijne manier van bezorging: netjes op kapstok in plastiek en met kledinghoes om veilig motvrij op te hangen.
Hartelijk dank voor de review en goed om te lezen dat de artikelen en verzending zo goed is bevallen. Ik zie dat de link om het pakket te volgen wel is verstuurd, wellicht dat deze in de map ongewenste e-mail terecht is gekomen? We zien u in ieder geval graag terug bij GENTS!
snelle levering van de strijkvrije overhemden. kwaliteit is prima.
Bedankt voor de beoordeling!
Super mooie colberts, goede kwaliteit voor een hele mooie prijs!
Mooi overhemd snel bezorgd
Hartelijk dank voor de review. Hopelijk kunnen we je nog vaker helpen!
Kwaliteit + snelheid van levering 😍
Bedankt voor de review, we zien je graag terug bij GENTS!
Snelle levering goede kwaliteit goede prijs
Hartelijk dank voor de aanbeveling!
Mooie kleding voor een redelijke prijs
Dankjewel voor de review, we zien je graag terug bij GENTS!
Denken met je mee en zorgen dat je goed de deur uit gaat! Super webshop en vriendelijke mensen, toppers!
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling!
Goed advies via chat, enkel op lengte en kilo van mijn zoon. Zat als maatwerk. Mooi pak, niet duur. Smoking , blouse, strikje 130
Hartelijk dank voor de review, goed om te lezen dat we zo goed hebben kunnen helpen!
Blouse met extra mouw lengte besteld maar niet lang genoeg helaas. (Andere merken zelfde maat voering wel goed!?) maar na even contact te hebben gehad met de werknemer van Gents, de juiste maat opgestuurd en super geholpen!!
Hartelijk dank voor de review, goed om te lezen dat alles goed is gekomen!
Original anmeldelse
Ik wilde een broek en gilet bestellen voor mijn trouwpak. Gebeld met de winkel om de voorraad te vragen. Niet op voorraad, dus dan maar online. De volgende dag werd het geleverd. Precies de juiste pasvorm en maat. Zelfs de broek hoefde niet ingekort te worden zoals bij een niet nader te noemen concurrent. Heel fijn!
Hartelijk dank voor de review, we zien je graag terug in onze winkels en webshop!
Mooi product, goede prijs en goede service
Hartelijk dank voor de review!
Helemaal top. Mij bestelling was op tijd binnen en precies de goede maat doordat ik op de site met de maattabel mijn maat makkelijk kon opzoeken. Ook goede prijs-kwaliteitsverhouding. Dus ik ben dik tevreden!
Hartelijk dank voor de review, we zien je graag terug in onze webshop of in een van onze winkels!
Smoking besteld. Jasje te klein uitgevallen. Zonder probleem kunnen ruilen voor een maat groter. En ook nog supersnel geregeld. Klasse!!
Bedankt voor de aanbeveling, we helpen je graag!
Via internet besteld. Ik werd nog gebeld om de maten door te spreken. Uitstekende service! Omruilen geen probleem. Vriendelijk in de winkel en uitstekende kwaliteit.
Bedankt voor de positieve reactie!
Gents biedt mooie pakken, smokings, schoenen, hemden en colberts voor een relatief aantrekkelijke prijs. Wat je kunt verwachten is kwaliteit en een uitstekende ruilservice, mocht dat nodig zijn. Ik ga hier nog de nodige euro's achterlaten haha
Hartelijk dank, we zien je graag terug bij GENTS!
De rechtstreekse chat is een absolute meerwaarde! Weet je niet juist welke maat? Effe chatten en je wordt onmiddellijk geholpen.
Bedankt voor de mooie review, we helpen je graag!
Prima Service Product binnen 24 uur in huis
Hartelijk dank voor de beoordeling!
De dag na mijn bestelling ( besteld in het weekeinde) direct gebeld of mijn maten wel klopten. Voor de zekerheid en op advies van Gents een tweede jasje mee laten komen. Dat was maar goed ook. Er was haast bij geboden om de bestelling binnen te krijgen. Zeer snelle levering en een hele goeie prijs kwaliteitverhouding.
Hartelijk dank voor de review en goed om te lezen dat we goed hebben kunnen helpen!
Goede service in de winkel. Vriendelijk personeel die met je meedenkt.
Hartelijk dank voor de review!
Bestelling was ruim op tijd en prima kwaliteit prijs verhouding. Overhemd zit lekker en de lengte van de mouwen zijn perfect
Goed om te lezen dat je zo tevreden bent, we zien je graag terug bij GENTS!
Werd gebeld i.v.m. afwijkende opgegeven maten of dat wel correct was. Verder super snel en in een zeer verzorgd pakket incl. beschermhoezen geleverd.
Bedankt voor de review!
Goede service goede kwaliteit
Hartelijk dank, we helpen graag!
Uitstekende service en klantgerichtheid. Top!
Bedankt voor de review en aanbeveling!
15 Lemelerbergweg
Amsterdam 1101AJ