Zelfs voor grote mannen hebben ze mooie pakken voor een mooie prijs. In de winkel top service. Online super en snelle levering.
Bedankt voor de mooie reactie, wij hebben inderdaad een ruim matenassortiment en goed om te lezen dat je de service in de winkel zo hebt ervaren. We zien je graag terug!
Zeer gebruiksvriendelijke website. Correcte afhandeling.
Hartelijk dank voor de aanbeveling!
Bestelde artikel voldoet aan mijn verwachtingen.
Hartelijk dank voor de review en goed om te lezen dat het artikel bevalt!
Ik wist mijn maten niet die ik nodig zou hebben. Toen samen met de service erover gehad deze maten besteld en het zat best. Ondanks dat niet alles op voorraad was en iets uit de winkel rechtstreeks moest worden verzonden kwam dat alsnog dezelfde dag aan.
Goed om te lezen dat we je zo goed hebben kunnen helpen, we zien je graag terug bij GENTS!
Snelle levering van 2 kostuum blouzen
Hartelijk dank voor de review!
Pak besteld voor een gala maar was te groot. Ben toen naar de winkel gegaan en ben uitstekend geholpen! Goede service!
Mooie kleding en snelle service
Dankjewel voor de beoordeling, we hopen je vaker te kunnen helpen!
prima, informatieve medewerkers en mooie kleding
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling!
snel gelevert
Hartelijk dank voor de review, we zien je graag terug bij GENTS!
Slelle levring, goede kwaliteit, alleen maat is wat aan de kleine kant
Dankjewel voor de feedback, we zullen dit meenemen in de toekomst!
Goede advies en service
Hartelijk dank voor de aanbeveling!
Mijn eerste ervaring met Gents is zeer goed. Goede kwalitatieve PAK, tegen eerlijke/betaalbare prijs. Ik vind het belangrijk dat de maten/stof/model overeenkomen zoals op de site wordt weer gegeven. Ik ben nu van plan om ook mijn andere kleding stukken bij GENTS te kopen. Wat ik zelf prachtig vindt is dat je de producten vooraf in de winkel kan bekijken en voelen see/feel experience. Om te ondervinden om mijn goede ervaring niet eenmalig is.
Hartelijk dank voor de review, we zullen ons best blijven doen om jou deze ervaring te blijven geven!
supersnelle service, telefonische hulp bij probleem was super tuxedo was mooi en paste perfekt zeeer tevreden van deze zaak
Hartelijk dank voor de review, we zien je graag terug in onze winkels!
Gents is een van de weinige zaken die pantalons levert die wasbaar zijn. De pantalons hebben een goede pasvorm en een goede kwaliteit.
Hartelijk dank voor de mooie reactie, fijn om te lezen dat de pantalons zo goed bevallen.
Artikelen waren razendsnel binnen. Het jasje bleek te klein. Telefonisch superfijn te woord gestaan en geadviseerd. Jasje omgeruild in de winkel, eenmaal thuis (mijn man kon niet mee om te passen, omdat we weer op het laatste moment alles nog moesten aanschaffen), bleek ook deze niet te passen, dus WEER terug (nu ging ie wel mee) en ook nu weer heel goed geadviseerd en probleemloos en snel ongeruild. Vriendelijke, spontane mensen en snelheid; perfect!
Bedankt voor de leuke reactie! Goed om te lezen dat we uiteindelijk naar wens hebben kunnen helpen.
Gewoon goed. Fijne prijs
Bedankt voor de mooie review!
Koltrui besteld en netjes een e-mail gekregen dat de trui 1 werkdag later zou zijn omdat het vanuit een winkel verzonden zou worden... Enige dagen later nog geen trui dus even gebeld. De trui lag er nog gelukkig, was iets mis gegaan met de verzending. Kan gebeuren in deze drukke dagen... Daarna netjes verpakt op afgesproken dag ontvangen; Supermooie trui, goede kwaliteit , heel blij mee, zou hier nogmaals bestellen.
Hartelijk dank voor de begripvolle reactie. Goed om te lezen dat je zo blij met met de trui! We zien je graag terug bij GENTS!
Correct !
Hartelijk dank voor de beoordeling!
Maat voering klopt niet veel te klein. Retour en twee maten groter besteld dus afwachten.
Hi Rick, Vervelend om te lezen dat je het gekozen colbert niet paste. Bij onzekerheden kan je altijd contact met ons opnemen. Zodra je retour is binnengekomen ontvang je een mail van ons. Groet, GENTS
Voor ieder chique gelegenheid ben ik geslaagd bij Gents. Zowel gewoon pak, rokkostuum en ook accesoires goede hoogwaardige kwaliteit tegen een goede prijs!
Email voorafgaand aan levering was niet helemaal duidelijk. De levering was snel maar in een belachelijk grote doos
Hi Marina, Wij hebben geprobeerd contact met je op te nemen. Helaas was je niet in de mogelijkheid om ons te woord te staan. Wij hebben je verzonden pakket gecontroleerd en komen tot de conclusie dat een overhemden doos is gebruikt in plaats van onze brievenbusdoos. Wij gaan dit intern bespreken en ervoor zorgen dat het niet nogmaals zal voorkomen. Wij hopen wel dat je tevreden bent met het bestelde product! Groet, GENTS
Op stel en sprong besloot mijn man zijn rokkostuum aan te doen naar een feest...maar de rokgilet kon echt niet meer. Op zoek naar een nieuwe stuitte ik op Gents.nl. Binnen de kortste keren was de bestelling in huis en kon manlief goed gekleed mee!
Gilet werd snel geleverd. Kleur kwam overeen met de foto. Pasvorm is goed.
Mijn zoon van 15 wilde graag een nieuw zwart kostuum hebben. In de fysieke winkel in Arnhem was echter (volgens aanwijzing op internet site) de vermoedelijk juiste maat niet aanwezig. Dus via internet site twee maten besteld. Waren de volgende dag in huis. Maar goed ook dat ik twee maten had besteld, want moest toch maatje groter dan verwacht zijn. Retourneren van het te kleine kostuum ging eenvoudig en terugbetaling was snel. Prettig om zo zaken te doen
Meermaals producten bij Gents besteld waar ik zeer tevreden over was. Zo ook vorige week een coltrui besteld welke helaas bij de transporteur zoek is geraakt. hierdoor was mijn bestelling niet tijdig geleverd. Echter is mij meteen door Nick van het hoofdkantoor een alternatief geboden waar ik meer dan tevreden mee ben. Top service!
15 Lemelerbergweg
Amsterdam 1101AJ