Slechte ervaring!!!

Vrijdag middag bestelling geplaatst en afgerekend via I-deal. Dinsdag middag wordt ik gebeld met de mededeling dat mijn bestelde trui niet op voorraad is. Over dit voorval werd vrij nonchalant gedaan. De trui was er niet en dat kwam door een fout in het bijhouden van de voorraad. Geen moeite gedaan om deze discussie aan te gaan. Ik had legio voorbeelden kunnen noemen om dit op te lossen. Vanwege het niet kunnen leveren aangegeven dat mijn betaalde bedrag terug gestort kon worden. Tot heden nog niet gebeurd. Bij Gents bestaat er ook geen optie om achteraf te betalen dus ook dat is weer een lichte irritatie. Zeker met dit voorbeeld. Al bij al een slechte ervaring!!!

Verzendingskosten €2.95, bij afrekening blijken deze €5,00 te zijn voor verzending België.

Duidelijk vermelden dat verzendingskosten voor verzenden naar België €5 zijn, er staat €2,95 en op het einde maken jullie er €5,00 van. Dit is niet correct.

Perfect!

Heel veel waar voor je geld en een top service!

Goede service, snelle levering

Nadat ik te last was met bestellen om de volgende dag geleverd te worden, was een telefoontje genoeg om nog met de zending mee te gaan Kwaliteit was boven verwachting

Duidelijke site. Voor iedere portemonnee een artikel Goede levering, verpakking en prijs-kwaliteit verhouding. Wordt altijd gewaardeerd als er mogelijkheid ot evaluatie is zoals met deze enquete.

Zeer goede ervaring

Rokjas besteld en 3 dagen reeds thuis geleverd (in Vlaanderen). Prima kwaliteit en snelle service

super

erg snel geleverd! Product is perfect en de prijs is ook goed

Zeer teleurgesteld

Donderdag 12 december jl. heb ik een stropdas besteld via de webshop om af te laten leveren in de winkel in Groningen. Keurig een bevestigingsmail gekregen. Geen track en tracecode helaas, dus de zending kan ik ook niet volgen. Vorige week zondag (15 december) ben ik in de winkel in Groningen geweest om te vragen hoe het met deze bestelling gaat. Daar werd aangegeven dat men het direct ging uitzoeken en ik er van zou horen. Het is nu zondag 22 december en ik heb nog steeds niets gehoord, ook niet via de mail. In Groningen heeft men de stropdas in ieder geval niet op voorraad, echter op de website zie ik dat deze stropdas in 6 filialen gewoon op voorraad is. Ik vraag me dus ook af waarom men dan niet heeft gekeken of via 1 van deze filialen de stropdas naar Groningen kan worden verstuurd, zodat ik hem daar kan afhalen, ik vrees dat ik hem dus niet meer voor de kerst heb. Het gaat om de stropdas met nummer 200000473, stropdas wit-blauw patroon 0473. Al met al dus niet echt tevreden, met name ook omdat ik gewoon niets hoor

Goede overhemden tegen prima prijs

Overhemden met extra lange mouwen online vaak duur. Bij Gents goede kwaliteit tegen prima prijs, snel in huis, bij vragen of problemen vlotte service.

Super persoonlijk!

Ik krijg altijd de persoonlijke aandacht in de winkel. Het personeel is kundig en staat je vriendelijk te woord. Fijne winkel!

Vriendelijke klantenservice

Helaas was het gevraagde artikel niet aanwezig maar de klantenservice was zeer vriendelijk om te werken aan een oplossing

Levering prima op tijd!

Kerstbestelling was prima op tijd.

Persoonlijke aandacht

Al meerdere keren prima serivce verleend door dit bedrijf. Zowel in de winkels als online. Persoonlijke aandacht staat centraal. Mooi!

Snelle verzending, klein foutje maar een goede afhandeling!

Ondanks de kerst een snelle verzending, was wel een artikel vergeten te verzenden maar dit werd zeer adequaat opgepakt!

Snelle levering, betaalbaar en de maat klopt precies!

Via internet besteld vlak voor de feestdagen. Maar snel geleverd en goeie prijs.

Smoking besteld in maat die in webshop wel, maar in de praktijk niet voorradig was. Netjes opgelost door Gents.nl waardoor ik toch tijdig mijn smoking had. Bestel in de toekomst graag weer bij hen.

Goede ervaring

Ben een gilet wezen ruilen in Amsterdam,ivm met mijn maat,werd prima geholpen.

Heel goed .alleen had ik graag de tip bij bestelling gekregen dat wat je retouneert ook ik winkel mag terugbrengen scheelt kosten

Zeer tevreden.

Goed advies op de website. Levertijd ook keurig volgens website. Dikke prima.

Value for money

Prima smoking en hemd, voor zeer prima prijs. En ook nog snel geleverd.

Goede service. Snelle levering

Ben goed geholpen

Super snelle levering en telefonische check van Gents

Gents levert zeer snel. Goede kwaliteit en niet duur. En met Postnl een uitstekende combinatie. De maten van Gents vallen doorgaans wat klein, als je daarmee rekening houdt komt het hele goed.

Goede service, snelle en goede levering

Contact gezocht met service afdeling voor het bevstellen van een smoking. Goed te woord gestaan en geholpen bij maatkeuze. Vrijdag besteld, zaterdag in huis.

15 Lemelerbergweg

Amsterdam 1101AJ