Snel, mooie overhemden (mouwlengte 7), goede maatvoering.

Goedkoop is duurkoop

Naar de winkel gegaan in Eindhoven. Ik wilde een rokkostuum de luxe maar die hadden ze niet meer. Dan maar een standaard pakket. Helaas de strik was niet op voorraad. Kon ik apart voor terug komen na het weekend. Toen een zelfstrik en zwart vest erbij besteld via de site. Helaas kreeg ik een wit vest toegestuurd en een kant en klare strik. De blouse is van slechte kwaliteit. Pasvorm is beroerd en de knoopjes springen constant open

Toppers!!

Snelle levering en goede service!!

Prima prijs kwaliteit verhouding

Een fijn kostuum van een soepele stof.

Top spul

Nog niet geleverd

Bestelling snel in huis

Goede actie tijdens Black Friday dus meteen besteld. De bestelde overhemden waren snel binnen.

goed product, mooie prijs

super

uiterst vriendelijk en uitstekende service

Top prijs / kwaliteit verhouding

Snel geleverd in de juiste maten. Fijn materiaal. Prima en goedkoop alternatief voor als je snel een smoking nodig hebt en geen tijd hebt naar de winkel te gaan! Top..

Zeer goede kwaliteit

Zeer snelle levering. En als het niet past kan je altijd naar de dichtstbijzijnde winkel om het te ruilen.

Kwaliteit voor een mooie prijs

Studenten zooien wat af. Jasjes die tegen een stootje kunnen en er toch goed uitzien vind je bij Gents.

Een snelle levering waarbij het artikel precies was zoals omschreven

Ik geef het een 8 omdat het artikel wat besteld is van goede kwaliteit is waarbij het duidelijk omschreven is en snel geleverd werd. Alles was naar wens, ook de prijs was goed, al heeft het vanuit mijn kant puntenaftrek gekregen omdat ik het wel eerst 2x moest strijken voordat ik het kon dragen.

Goede winkel alleen helaas weinig beschikbaar in maat 46

Pak zou grijs zijn maar is blauw. Helaas.

Perfecte service met leuk personeel in Breda

Eerst besteld via website nadat ik in de winkel geweest was en op vakantiebestemming laten bezorgen. Helaas paste het niet en toen naar Breda om daar de 🤵 smoking te retourneren en n ander aan te schaffen. Uitstekend geholpen en als tevreden klant weer de deur uit.

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Ik kreeg precies waar ik verwachtte... Uitstekende koop ervaring.

Prima geregeld en prima spullen!

Gewoon zoals het hoort is toch niet vanzelfsprekend. Hier gelukkig wel.

Snelle levering, goede prijs/kwaliteit

Had op vrij korte termijn een specifiek (vrij niet standaard) item nodig. Werd snel geleverd, en ook spoedig contact gehad met een daadwerkelijk persoon toen ik een aanvraag deed hoe lang de levering zou duren. Prima ervaring

Hele fijne zaak

Al enkele keren een pak gekocht, incl. overhemd en stropdas, we zijn er heel erg tevreden over.

Vriendelijk personeel, veel pech met bestelling en matige webshop

Wilde snel een mooi colbertje hebben. In de winkel hadden ze weinig losse colbertjes, dus moesten we online bestellen. Eerst 3 keer geprobeerd te bestellen. De eerste lukte de betaling niet door een fout vanuit mijn kant, maar toen kon ik de betaling herhalen ook op android werkte de webshop matig. Dus ik heb wel 3 keer de hele bestelling aangemaakt. Vervolgens met de levering hebben ze een fout gemaakt met het adres, een postnl locatie met mijn eigen adres, dus probeerde postnl het 2 keer verkeerd te bezorgen. Ik heb daarvoor 2 keer gebeld met Gents en een keer met postnl maar uiteindelijk het pakketje ontvangen. In het kort: Uiteindelijk een mooi jasje voor een prima prijs en wel geholpen door vriendelijk personeel, maar erg matige webshop voor een winkel die aanraad om online te bestellen

Meedenkend

Fijne winkel, meedenkend personeel. Fijne kwaliteit voor een prima prijsje!

Alles klopt

Overhemd maat opgezocht en de borstmaat enz klopt exact. Shirt past dus zoals verwacht

professioneel en klantvriendelijk

in de winkel zéér goed geholpen , ook online alles perfect geregeld

Mooie winkel, goede kwaliteit en ruime keus.

Veel keuze in mooie blousjes en andere nette heren kleding waar ik persoonlijk van hou.

Net, correct en goed geholpen

Bij mijn online bestelling was er twijfel over mijn juiste maatkeuze. Na check in de winkel ook nog betere keuze kunnen maken. Gekochte smoking viel erg in de smaak!

Online besteld en jasje van de smoking geruild

Erg goed geholpen in filiaal in Utrecht!

15 Lemelerbergweg

Amsterdam 1101AJ