Na bestelling, zeer correct en snel uitgevoerd.

Correct en snel, online maar ook in de winkel

top

snelle en prima levering.

Perfect (online en in de winkel)

Perfect (online en in de winkel)

Snelle en nette levering

Eenvoudig besteld en snel geleverd in een mooie doos en verder netjes verpakt. Goede kwaliteit om een paar keer 'de show mee te stelen'.

Top service!

Online kleding besteld en laten leveren in een fysieke winkel. Bij afhalen, twijfel over pasvorm. Geen probleem, kon direct passen. Inderdaad geen geschikte pasvorm en zonder problemen omgeruild voor ander merk met goede pasvorm. Top service!

Vlug geleverd en mooie kwaliteit

Mooie spullen, goeie service!

Mooie smoking, snel geleverd!

Top ervaring!

Bij afwijkende maten zelfs pro actief van tevoren gebeld of mijn bestelling wel klopte. Later alsnog een maat gewisseld in de winkel in Eindhoven. Ook daar uitstekend geholpen!

Super service

Snelle levering Klantvriendelijk klantenservice Goede prijsstelling Goede omruilservice Toezeggingen worden heel goed nagekomen Snelle reacties op e-mails

SERVICE IS VAN TOPKWALITEIT

Bestelling geplaatst voor een smoking maat 50 en broek 40. Internal sales heeft me verscheidene malen proberen te bellen om de broekmat na te gaan. Blijkt dat het maat 48 moest zijn. Interne opvolging van de orders is TOP. Levering daags nadien. Ook TOP. GENTS.nl is een echte aanrader. Bedankt GENTS en Nic.

super service

Bij onze bestelling werd super meegedacht. Ook toen een hesje te klein bleek en de tijd wanneer we het nodig hadden kort dag was werd de grotere maat alvast opgestuurd terwijl we de te kleine nog moesten retourneren. Dat is wat ik noem meedenken met de klant.

Prima kwaliteit betaalbaar en mooi design

Makkelijk, doen wat ze beloven

Ik wilde snel iets goeds hebben en dat is gelukt!

Prima en snelle service

Prima en snelle service

Geweldig!

Prima kleding Goede prijs Goede service Goed klant contact Duidelijke afspraken worden nagekomen

Top producten

Snelle levering en goede producten

Altijd goed, snel en accuraat

Reeds bij 3 winkels ingekocht en ook online. Prima kwaliteit en service. No-nonsense aanpak, lust ik wel

Altijd goed, snel en accuraat

PRIMA WEBSITE, SNELLE SERVICE

GOEDE SERVICE , MOOI KLEDING PRIJS KWALITEIT

Geweldige eerste ervaring

Prima ervaring, snelle levering en geen problemen met terugsturen van artikelen die niet passen

Prettig zaken doen. Tevens in de Winkel te Almere hele leuke mensen.

Eerst in de Winkel geweest in Almere en daar gepast. Broek niet in de juiste maat qua pak maar maat bepaald en vervolgens op de site besteld. Past perfect en is snel en netjes geleverd.

Perfect, snellle levering

Heb onlangs nieuw smoking en toebehoren moeten kopen. Kan niet anders zeggen prima geholpen in de winkel (Utrecht). Hierna goed kunnen bij bestellen in de WEB shop. Levering binnen 24 uur.

Goede ervaring, goed advies via de chatbox

Uitstekend geholpen. Goede tip om in een winkel, in dit geval Eindhoven, te gaan passen. Hierdoor werd 2 dagen later een perfect passend pak afgeleverd.

Uitstekend geholpen

Uitstekend geholpen met mijn pak ,volgende dag in huis . Nu kan ik hem morgen aan naar de première van Penoza the final chapter

15 Lemelerbergweg

Amsterdam 1101AJ